• +420 725 419 680 Po-Pia 9-15 h
  • Facebook

Čím potešíte pod vianočným stromčekom teenagera? Tipy na cool darčeky sú tu!

25.10.2016, 22:09

Máte dcéru či syna v teenagerskom veku a neviete si rady s darčekom k Vianociam? S výberom vhodného darčeka už si hlavu lámať nemusíte! Poradíme Vám, čím svoju ratolesť pod vianočným stromčekom určite potešíte. Aké darčeky sú cool?

Pre dievčatá

Dievčatá si potrpia na módu, preto sú skvelým darčekom napr.  módne doplnky.

Trendy kabelka

Vhodným darčekom je zvlášť trendy kabelka, bez ktorej sa nezaobíde žiadna tínedžerka. Skvelou voľbou je napr. prírodná béžová kabelka David Jones Barbara. Celkovo pôsobí mladistvo a živo. Má dlhé nastaviteľné uchá v rôznych farbách. Trendy sú tiež kvetinové kabelky Carine Cleofa či ItalY Eliza. Pôsobí romanticky a hodí sa k rôznym príležitostiam. Elegantne pôsobí módna kabelka David Jones Sara. Má kosoštvorcové prešívanie a uchá zakončené zlatými reťazami. Hodí sa najmä do spoločnosti.

Každá tínedžerka iste ocení tiež crazy kabelku SEKA Rosina so strapcami. Ide o módny hit roka. Hľadáte skôr módnu kabelku v jednoduchom štýle? Potom je skvelou voľbou crossbody kabelka ItalY 10053 alebo Hexagon Nina.

Pre športovo založené dievča sa hodí štýlová kabelka ItalY Trick. Na prvý pohľad zaujme každého svojim nápaditým dizajnom pripomínajúcim rifle. Športovo a neformálne pôsobiaca je tiež kabelka ItalY 10062. Na drobnosti sa hodí crossbody kabelka Enrico Benetti Nina alebo listová kabelka-bagetka LS Fashion 0291. Z extravagantných kúskov odporúčame kamienkovú listovú kabelku s boxerom LSE00119.

Prívesky na kabelku

Vhodným doplnkom ku kabelke sú prívesky (napr. LS Fashion C1002, C1005 alebo C1006).

Pre chlapcov

A aký darček vybrať pre chlapca? Mal by byť praktický a cool. Bez čoho sa teenager nezaobíde?

Batoh do školy aj na túry

Teenagerom záleží na módnom dizajne praktických doplnkov. Športový batoh Diviley Andy je priestranný a na prvý pohľad zaujímavý. Nápaditým prvkom na batohu je potlač v svetlo žltej farbe. Pohodlný a moderný je tiež športový batoh Enrico Benetti v modrej farbe.

Bez tašky na notebook sa nezaobíde!

Zvlášť chlapci prepadajú kúzlu modernej techniky. Na svoj notebook či tablet potrebujú praktický a štýlový obal. Pre teenagerov sú najvhodnejšie tašky značky Enrico Benetti s moderným dizajnom.

Taška cez rameno je in!

Do školy sa už nechodí len s batohom. Módne je nosiť tašku cez rameno, ktorú možno skvele využiť aj vo voľnom čase. Pre tínedžera sa hodia športové tašky Diviley Lenny, Diviley Teddy, Diviley Garry alebo Diviley Marley s potlačou. Na drobnosti je vhodná napr. taška Enrico Benetti John.