• +420 725 419 680 Po-Pia 9-15 h
  • Facebook

Prekvapenie pre Terezku

12.10.2016, 13:40

Dňa 15.10. oslavujú meniny všetky Terézie, Terky a Terezky. Terézia je meno gréckeho pôvodu a nejasného významu. Pravdepodobne je meno Terézia odvodené z gréckeho pojmu téresis (záštita, ochrana). Niekedy sa tiež meno prekladá ako osoba pochádzajúca z ostrova Thery. Slávnymi nositeľkami tohto mena sú slovenská spisovateľka Terézia Vansová, česká modelka Tereza Maxová, švédska pesničkárka Theresa Andersson, či americká plavkyňa Theresa Andrews.

Poznáte nejakú Teréziu? Prekvapte ju nečakaným darčekom!

Každú ženu vrátane Terezky potešíte módnym doplnkom. Skvelým darčekom je kabelka.

Akú kabelku vybrať?

Mnoho radosti urobíte kabelkou David Jones Zarina. Jedná sa o vkusný kúsok, ktorý žena využije pri najrôznejších spoločenských príležitostiach. Kroko-hadia kabelka v niekoľkých farebných variáciách očarí každú ženu. Hodí sa do divadla, na večierok aj do práce.

Ďalšou výbornou voľbou je David Jones Elvira. Táto krokodília kabelka pôsobí moderne aj vkusne a decentne. Hodí sa k rôznym spoločenským príležitostiam. Zaujme vás na prvý pohľad svojou nevtieravou živosťou. Nosiť sa dá na predlaktí aj cez rameno.

Ak preferuje vaša Terka športový štýl, tak ocení kabelku SEKA Gema. Ide o praktický kúsok, ktorý sa dá nosiť aj ako crossbody kabelka. Je priestorná a praktická.

Potešiť svoju Terku môžete aj listovou kabelkou. Veľmi elegantná je David Jones Aurora. Na prvý pohľad vás zaujme zaujímavým dizajnom. Prepája totiž semišové prvky s lakovanými. Hodí sa obzvlášť na plesy alebo do divadla. Elegantne pôsobí tiež listová kabelka Royal Style Savana alebo Royal Style Gloria.

A čo iný darček?

Okrem kabelky alebo listovej kabelky môžete Terezku obdarovať aj niečím iným (napr. hodinkami Fashion Only, peňaženkou Spooky 94539 alebo príveskom na kabelky C 1002).