• +420 725 419 680 Po-Pia 9-15 h
  • Facebook

Neviete si rady s vianočným darčekom pre muža? Čím si potešíte?

7.10.2016, 22:34

Vyberať darčeky pre mužov je vždy ťažké. Každý rok rieši mnoho žien rovnaký problém. Aký darček vybrať? Čo skutočne ocení? Čím ho naozaj potešíte? Ako zaistiť, aby vybratý darček neskončil niekde na povale či v pivnici? Väčšina mužov preferuje praktické darčeky. Vyhnite sa nepraktickým hlúpostiam.

Naj darčeky pre mužov

Peňaženka

Nevyhnutná schránka na peniaze a často aj doklady. Jeden z mála doplnkov, bez ktorého sa nezaobíde žiadny muž. Vybrať elegantnú a praktickú peňaženku je umenie. Skvelou voľbou je SendiDesign P16-6, SendiDesign 1042L nebo Kabea. Ak preferuje váš drahý športový štýl, zvoľte peňaženku Enrico Benetti 4500, Enrico Benetti 14607 alebo Enrico Benetti 54044.

Opasok

Kvalitný opasok ocení každý muž. Svojho drahého potešíte napr. koženým opaskom Wild v tmavohnedej či tmavosivej farbe.

Taška na notebook

Ďalšou trefou do čierneho je taška na notebook! Ocenia ju nielen IT špecialisti. Mnoho mužov totiž používa notebook k práci aj pre zábavu.

Existuje celá rada kvalitných tašiek na notebook. Niektoré sú určené čisto k noseniu notebooku, iné sú univerzálne. Niektoré majú elegantnejší a iné neformálnejší design.

Máte doma ajťáka, ktorý chodí s notebookom na pracovné schôdzky? Ideálnou voľbou preňho sú tašky Hexagona 292682, Hexagona 463136 alebo Enrico Benetti 4480. Ak muž preferuje neformálnejší štýl, vyberte mu tašku Enrico Benetti 54276, Diviley Frank či Enrico Benetti 14321.

 

Kabela cez rameno

Využije ju do práce, do školy, či vo voľnom čase. Pánska kabela cez rameno je moderný a pohodlný módny doplnok. Postupne sa teší stále väčšej obľube aj medzi slovenskými mužmi. A akú tašku vybrať? Športovo založených mužov potešíte napr. taškou Diviley Lenny. Mužov s vycibreným vkusom nadchnete elegantnou taškou na doklady Bellugio Torquato či Bellugio Cash.