• +420 725 419 680 Po-Pia 9-15 h
  • Facebook

Nový módny trend roku je tu! Frčí mini.

30.9.2016, 22:12

Módni návrhári vymýšľajú stále niečo nové. V oblasti módnych doplnkov sa do popredia popularity dostávajú mini kabelky. Ide o najnovší hit tohtoročnej jesene. Aj keď malé kabelky pôsobia neprakticky, majú svoj pôvab. K niektorým príležitostiam sa hodí mini kabelka omnoho viac ako napríklad veľká shopper taška. Malé kabelky sa hodia obzvlášť na ples, do divadla, na párty, či na rande.

mini kabelkou pôsobíte omnoho ženskejšie, dodá vám sexappeal. Prebuďte v sebe dámu. Elegantná mini kabelka vám v tom pomôže.

Vkusné a moderní mini

Preferujete jednoduchý moderný design, ktorému však nechýba nádych luxusu a jemnosti? V tom prípade vás okúzli Royal Style Erna. Súčasťou listovej kabelky je pripnuteľný popruh. Listovú kabelku vďaka tomu môžete nosiť v ruke aj cez rameno.

Roztomilá obálka

Chcete veselý, elegantný a vzhľadovo zaujímavý módny doplnok? Skúste si LS Fashion LSE00220. Táto kabelka pripomína dopisnú obálku. Pôsobí rozverne, ale napriek tomu dôstojne a elegantne. S takou kabelkou zažiarite všade. Vyraziť s ňou môžete na rande aj do divadla. Čierna alebo tmavomodrá varianta sa hodí aj do práce. Podobne rozkošné sú aj kabelky LSE00179 alebo LSE00166A. Tiež ony pripomínajú svojim vzhľadom dopisnú obálku a majú špecifický šmrnc.

Zvodná elegancia

Hľadáte kabelku vyžarujúcu zvodnú eleganciu s nádychom luxusu? Chcete okúzliť svoju spoločnosť a prebudiť závisť kamarátok? Zvoľte si červenú listovú kabelku 4004. Obzvlášť vhodná je na párty alebo na rande.

Seriózna kráska

Chcete pôsobiť seriózne? Hľadáte kabelku vhodnú na obchodnú schôdzku aj do divadla? tak sú pre vás najvhodnejšími David Jones Ireneo alebo Royal Style Savana. S nimi budete pôsobiť dôstojne a seriózne.

Neformálny štýl

Občas je potrebná neformálna kabelka na nevyhnutné drobnosti, ktorá sa hodí k akémukoľvek outfitu. Práve takou je crossbody kabelka Hexagona Francesca. Môžete ju nosiť cez rameno či krížom cez telo. Ďalším príkladom neformálnych kabeliek sú SendiDesign Lucio a SendiDesign Romana.

Buďte in a objavte kúzlo malých kabeliek i vy!