• +420 725 419 680 Po-Pia 9-15 h
  • Facebook

Handbag Day - sviatok všetkých milovníčok kabeliek existuje!

27.9.2016, 20:59

Milé dámy, ak patríte k milovníčkam kabeliek, tak pre Vás máme skvelú správu. Vaša Vášeň pre kabelky má i svoj sviatok. Handbag Day sa oslavuje každoročne 10. októbra. Sviatok vznikol v roku 2013, iniciátorom jeho vzniku bol módny blog Purseblog.

Ako oslavovať?

Obľúbenou formou osláv Handbag Day je zdieľanie fotografií rôznych druhov kabeliek na sociálnych sieťach a diskusie o nich s ostatnými kabelkoholičkami.

Neoddeliteľnou súčasťou oslavy Medzinárodného dňa kabeliek je prezentácia Vášho vlastného módneho štýlu a vkusu. Pochváľte sa svojím kamarátkam originálnymi kabelkovými pokladmi, ktoré vlastníte. Podeľte sa s nimi o svoje skúsenosti. Ktorý druh kabelky je Váš najobľúbenejší a prečo? Akú značku kabeliek preferujete? Debata nemusí prebiehať len na sociálnych sieťach. Môžete s kamarátkami vyraziť na kabelkový pokec napríklad do kaviarne či vinárne. Pokec o jedinečnom módnom doplnku spojíte s dámskou jazdou.

Handbag Day je takisto dôvodom na rozšírenie Vašej zbierky kabeliek. Kúpte si originálny kúsok, ktorým okúzlite svoje kamarátky.

Čím stojí za to obohatiť svoju zbierku?

Kabeliek nie je nikdy dosť! Každá sa hodí k inej príležitosti, outfitu aj Vašej momentálnej nálade. Predstavíme Vám ideálne kúsky vhodné na rozšírenie Vašej kabelkovej zbierky. S týmito kúskami budete cool!

LYDC Emmy

Kabelka vhodná na prechádzky mestom, pre voľný čas, na rande či dámsku jazdu. Taká je LYDC Emmy. Vyznačuje sa elegantným a moderným dizajnom. Jej veľkou prednosťou je, že drží tvar. Veľmi módnym variantom jesene aj zimy je jej modrý variant.

LYDC Erika

Je vhodná pre shopovanie aj prechádzku do mesta. Ak hľadáte praktickú kabelku s elegantným dizajnom, tak vyberte práve túto. LYDC Erica Vás na prvý pohľad zaujme svojou funkčnosťou aj dizajnom.

David Jones Verdiana

Skvelou voľbou pre ženy preferujúce ultramoderný štýl. Stroho pôsobiaci David Jones Verdiana Vás očarí svojím originálnym tvarom i kombináciou farieb. Zaujímavo prepája čierne kožené prvky s béžovou prednou textilnou časťou. Hodí sa do práce aj pri rôznych spoločenských udalostiach. S touto kabelkou budete neprehliadnuteľná.