• +420 725 419 680 Po-Pia 9-15 h
  • Facebook

Máte v rodine Václava či Václavku? Prekvapte ich praktickým darčekom. Ich sviatok je už za dverami!

23.9.2016, 20:38

28. septembra oslavujú svoj sviatok muži s menom Václav. Ide o meno slovanského pôvodu. Znamená slávnejší, viac slávny. Najvýznamnejším a najstarším nositeľom tohto mena bol české knieža svätý Václav.

V tento deň tiež oslavujú sviatok ženy s menom Václava. Ide o málopočetnú ženskú obdobu mužského mena Václav. Medzi Václavami nájdeme slávne ženy ako sú napor. česká modelka Václava Luskačová alebo vizážistka Václava Zapletalová. 

Poznáte nejakého Václava, či dokonca Václavu? Poprajte im k sviatku originálnym spôsobom. Prekvapte ich vkusnou a praktickou kabelou.

Čím potešíte Vaša, Vaška?

Václavovia bývajú veľmi pracovití. Ak sa venuje váš Vašo niektorej z kancelárskych profesií, isto ocení kvalitnú business aktovku Hill Burry Karl z buvolej kože. Skvelým darčekom pre Vaška z kanclu je tiež Hexagona 29478. Jedná sa o tašku z hovädzej kože, do ktorej sa vojde notebook aj papiere. Možno ju mosiť v ruke či cez rameno. Pre Vaša IT-čkára sa hodí obzvlášť taška na notebook veľkosti 14" Diviley Frank.

Pokiaľ váš Vaško pracuje manuálne, tak bude jeho potrebám plnohodnotne vyhovovať napr. taška cez rameno Dargelis Collection Antonio z buvolej kože. Ide o vynikajúcu tašku do zamestnania vhodnú na doklady a občerstvenie. Výborným darčekom sú tiež tašky Hexagona 409110 alebo Enrico Benetti 4472. Ak Vašo preferuje športový design, tak sa mu isto zapáči taška Diviley Teddy.

Čo nadchne Václavku?  

Václavky, či Vendulky majú vkus a zmysel pre módu. Nadchnite ich preto vkusnou kabelkou (napr. ItalY Elia, David Jones Efrem) či elegantnou listovou kabelkou (napr. David Jones Ireneo či Royal Store Erna). Potešíte ich tiež roztomilou peňaženkou Spooky 94539 alebo príveskom na kabelku C 1002.

Ak je vaša Václavka športovo založená, tak ju najviac potešíte športovou kabelkou ItalY 10062, Hexagona Nina alebo David Jones Cari.

Nezabudnite včas zohnať vhodný darček, sviatok Vášov a Václaviek je totiž už za dverami!