S nami na Veľkú noc neplatíte za poštovné - všetky spôsoby dopravy sú teraz zdarma! Tak hurá nakupovať a prajeme krásne Veľkonočné sviatky! 

 

  • +420 725 419 680 Po-Pia 9-15 h
  • Facebook

Svetový deň turizmu sa blíži! Vyrazte na výlet so štýlovým ruksakom.

19.9.2016, 21:20

27. september je svetovým dňom turizmu. Oslavuje sa od roku 1980, kedy bol tento sviatok vyhlásený Svetovou organizáciou cestovného ruchu. Motto svetového dňa turizmu znie: Prispieť turizmom k zachovaniu kultúrneho dedičstva a k mieru a vzájomnému porozumeniu.

Najlepším spôsobom ako môžete sviatok turizmu osláviť, je venovať sa v daný deň turistike. Využijte prívetivé počasie k výletom a neseďte doma. Navštívte napríklad nejaké pamiatky alebo podniknite výšľap niekam do prírody. Na výlet je najvhodnejšie vyraziť s ruksakom, ktorý vám necháva voľné ruky a jednostranne nezaťažuje chrbticu. Váha neseného obsahu sa v ňom totiž rovnomerne rozloží.

Aký ruksak je ten pravý?

Na turistiku vám doporučujeme ozvlášť ruksaky Enrico Benetti. Majú vystúžený a odvetrávaný chrbát. Rovnako sú vybavené nastaviteľnými polstrovanými popruhmi, niekoľkými vreckami a postrannými sieťkami na fľaše s pitím. Pre mužov sa hodia v modrej a pre ženy v červenej variante. Ruksaky Enrico Benetti pasujú obzvlášť partnerským dvojiciam. Budete spolu pekne ladiť.

Ak preferujete menej výrazný dizajn, potom sú pre vás ideálne ruksaky značky Diviley. Vystúžený chrbát a nastaviteľné polstrované  popruhy sú samozrejmosťou. Jedná sa o ruksaky v športovom štýle, ktoré sú charakteristické jednoduchým dizajnom. Svojim vzhľadom vás jasne presviedčajú o svojej odolnosti a praktickosti.

Dámy ocenia obzvlášť čierny ruksak Diviley Mandy. Tento ruksak spája športový štýl s nádychom romantiky- Je totiž jemne ozdobený ružičkami.

Pre pánov sa hodí napr. čiernosivý Diviley Peter. Jedná sa o priestorný ruksak, ktorý využijete nielen pri túrach do prírody. Vhodný je napríklad pre stredoškolákov, či vysokoškolákov. S Diviley Peter budete cool.

Všetkým turistom a turistkám rovnako doporučujeme ruksaky v unisex štýle Diviley Rendy a Diviley Andy. Diviley Randy je pohodlný ruksak s jednoduchým dizajnom oprosteným od zbytočných okrás. Diviley Andy má oproti tomu prostý dizajn oživený zaujímavou potlačou vo svetložltej farbe.

Pamätajte: Na túry choďte zásadne s pohodlným ruksakom, ktorý šetrí vašu chrbticu.

Nech už si vyberiete akýkoľvek ruksak, myslite na vaše zdravie. Vyberajte kvalitné značkové ruksaky s vystúženým chrbátom. Nekvalitný ruksak vám poškodzuje chrbticu.