• +420 725 419 680 Po-Pia 9-15 h
  • Facebook

Preč s fádnosťou! Upútajte pozornosť výraznými doplnkami

16.9.2016, 21:05

Každá žena chce byť okúzľujúca a unikátna. Chce byť videná a obdivovaná. Slovenské ženy sa bohužiaľ často boja vybočiť z priemeru. Stávajú sa tak nenápadnými šivými myškami. Tým pochovávajú svoju jedinečnú krásu a osobitosť. Vhodne zvoleným make-upom a outfitom sa dá spraviť mnoho, ale nevhodne zvolenými doplnkami celkový dojem ľahko pokazíte. Napr. nesprávna kabelka vám dodá nádych tuctovosti.

Obzvlášť výberom doplnku, ktorý nosí väčšina republiky, dobrý dojem neurobíte. Často ide totiž o napodobeninu známych svetových značiek. V záplave falošných vuittoniek sa potom ľahko stratíte.

S originálnou výraznou kabelkou naopak zabodujete. Ak máte nepríklad originál menej známej značky, získavate na zaujímavosti. Ak naviac zvolíte kabelku so zaujímavým dizajnom, stávate sa na ulici neprehliadnuteľnou. Mužov zaujmete, pretože netradičný doplnok vám dodá sex-appeal. Iné ženy pri pohľade navás zblednú závisťou. Budú chcieť získať váš osobitý pôvab. Stanete sa pre ne módnou ikonou.

 

Univerzálna kráska

Ak hľadáte výraznú kabelku vhodnú pre každú príležitosť, potom je pre vás ItalY Picasso tou pravou. Ide o veľmi m=odny kúsok, ktorý ocenia obzvlášť milovníčky umenia.

 

Kúzlo minimalizmu

Potrpíte si na moderný dizajn oprostený od vyčačkanosti dekoračnými prvkami? Potom je pre vás vhodná kabelka v minimalistickom štýle. Prepája funkčnosť s primeranou veľkosťou a jednoduchým dizajnom. V tomto štýle nájdete napr. lakované kabelky Maggio Florida a Maggio Tatiana vo farbe trikolóry. Zaujímavo prepájajú bielu, červenú a tmavomodrú až čiernu farbu. U Maggio Tatiana je ucho červené, okraj kabelky tmavomodrý a zbytok biely. U Maggio Florida je rovnako ucho červené a väčšina kabelky biela, ale jej užšie boky a spodok sú tmavé.

Jednoduchým dizajnom váš oačí tiež ItalY Kelly a ItalY Roderica. Ich čaro spočíva v použití zaujímavých geometrických prvkov. Naviac ide o kontrastné, ale napriek tomu harmonické prepojenie čiernej s bielou. Ide vlastne o doplnok v štýle jin a jang.

 

Jedinečný unikát

Ak chcete celkom unikátnu kabelku, ktorá je jedinečným originálom, tak zvoľte ItalY Casiopea. Ide o kabelku z pravej hovädzej kože, ktorá má na svojom povrchu slušivú kožušinku. Jedná sa o limitovanú edídiu, každý kus je jedinečným originálom. Dve rovnaké kabelky v tejto edícii nenájdete.

Ste unikátna! Prejavte svoju osobnosť originálnou kabelkou. S výrazným doplnokm vaša krása v mestskej šedi nezanikne.