• +420 725 419 680 Po-Pia 9-15 h
  • Facebook

Metalická jeseň

13.9.2016, 20:35

Kabelky v metalických farbách, či len s metalickými prvkami patria k hitom tohto roka. Jeseň v tom nie je výnimkou. Poznajte kúzlo kovového designu.

Chladná krása a drsná elegancia

Ak chcete vyraziť na párty a upútať pozornosť, tak vám doporučujeme listovú kabelku s boxerom LSE00119 alebo LS Fashion Severina. Obe spomenuté listové kabelky sú charakteristické výrazným designom. Majú moderný vzhľad a zároveň pôsobia luxusne a elegantne.

Praktický a vkusný metal

Ak hľadáte kabelku do mesta na voľný čas aj do práce, tak vám doporučujeme kabelku ItalY Alda s retiazkovým popruhom. Dá sa nosiť cez rameno alebo na lakti. Upúta vás svojou praktickosťou, kvalitným spracovaním. Je vyrobená z pravej hovädzej kože. Hodí sa k formálnemu i casual outfitu. Podobne univerzálnou je aj zlatá kabelka David Jones Efrem. Hodí sa takmer ku každému outfitu. Môžete s ňou vyraziť do práce, na párty aj na menší nákup.

Skvelou voľbou je tiež shopper kabelka ItalY Perla. Je vybavená puzdierkom na kovovej retiazke, ktoré využijete napt. na uschovanie kabelky či mobilu.

Do práce a na obchodné schôdzky sa hodí napr. béžovo-zlatá či sivo-strieborná kabelka Maggio Florencia. S takou kabelkou budete pôsobiť seriózne aj elegantne.

Ak uprednostňujete crossbody kabelky, tak oceníte túto bielo-striebornú kabelku Carine Coletta. Hodí sa k najrôznejším spoločenským príležitostiam. Prepája moderný design a praktickú priestornosť s gracióznou jemnosťou.

Preferujete skôr teplé farby, tak zvoľte zlatú kabelku (napr. SEKA Rosina). Veľmi pekné sú tiež kabelky so zlatými prvkami (napr. David Jones Ireneo so zlatou retiazkou)

K čmu ich nosiť?

Metalické kabelky umožňujú zaujímavé kombinácie s inými rôzne farebnými doplnkami a outfitom. Veľmi pôsobivá je kombinácia metalickej kabelky s čiernym outfitom. Svoje oblečenie metalickou kabelkou oživíte. Kovové prvky a metalické farby umocňujú celkový dojem z vášho vzhľadu. U elegantného outfitu navodzujú dojem luxusu. U neformálneho outfitu zase zvýrazňujú hravý až rebelský dojem.

Preč s fádnosťou! Oživte svoj vzhľad metalickou kabelkou.