• +420 725 419 680 Po-Pia 9-15 h
  • Facebook

Jeseň velí zladiť sa s partnerom. Frčia kabely pre dvojice.

9.9.2016, 20:39

Nielen máj je lásky čas. Jesenná sezóna 2016 praje zamilovaným. Trendom sa totiž stávajú tašky a kabely pre dvojice. Chcete dať svoj vzťah na obdiv? Zaobstarajte si tašky pre páry. Upevníte svoj vzťah a ešte budete in.

 

Najjednoduchšie zladenie s partnerom? Vyskúšajte unisex štýl!

Ak ste konzeravtívnejší, zladíte sa prostredníctvom praktického unisex štýlu.

 

Malá a praktická

Ak ste s partnerom prakticky založená a preferujete malé tašky, tak je pre vád Enrico Benetti 4499 to pravé. Unisex látková taštička na doklady a iné drobnosti pasuje mužom aj ženám.

Do kancelárie aj na služobku

Ak pracujete obaja v kancelárskom prostredí, tak oceníte polo-koženú aktovku Hexagona Perpetua. Zaujme vás na prvý pohľad elegantným a jednoduchým designom. Môžete v nej nosiť notebook aj papiere. Táto aktovka sa veľmi pohodlne nosí v ruke aj cez rameno. Je vybavená snímateľným popruhom s koženým polstrovaním. Je vhodná pre bežnú cestu do práce aj na služobné cesty. Na zadnej strane má totiž popruh k prevlečeniu madla cestovného kufra.

Skvelou voľbou do práce je aj kožená taška Hexagona 62544. Rovnako sa do nej vojde notebook aj papiere a je prispôsobená aj pre služobné cesty. Špeciálne vreco umožňuje prevliecť madlo cestovného kufra. Obe tašky značky Hexagona pasujú mužom aj ženám a hodia sa k širokej škále business dress codov.

Do práce aj pre voľný čas

Moderný design, kvalitný materiál aj spracovanie - to všetko spĺňa unisex crossbody kabelka Sendi Design Lucio. Vhodná je do práce, do školy aj pre voľný čas. Ide o úspornú tašku vhodnú pre tých, ktorí neradi nosia veľa zbytočností. Doporučujeme ju obzvlášť mladším párom.

Odvážnejšie zladenie zaistí štipka extravagancie.

Chcete svojmu okoliu výraznejšie prejaviť, že k sebe patríte? Zaobstarajte si crossbody kabely Hexagona Nina. Partnerovi napr. sivú alebo modrú, pre vás napríklad červenú. Taška je vhodná do školy aj pre voľný čas. Čierna varianta sa hodí aj do práce.

Teraz už viete, akými taškami prehĺbite partnerské súznenie. Buďte cool a zaobstarajte si niektorú aj vy.