• +420 725 419 680 Po-Pia 9-15 h
  • Facebook

Škola začína! Doplnky pre študentky s ktorými budete in.

30.8.2016, 14:11

Školský rok 2016/2017 začína. Študentky stredných aj vysokých škôl sa lúčia s prázdninami. S akými módnymi doplnkami budete v škole in? Poradíme vám, ktoré ruksaky a kabelky tento rok frčia.

Koža je hit!

Rozhodne zabodujete s koženým batôžtekom. Tohtoročná jeseň je totiž módnym trendom kože. Doporučujeme obzvlášť kožené batôžky Sendi Design Irene a SendiDesign Virginia. Oba spomenuté ruksaky spájajú kvalitný materiál s módnym vrecovitým dizajnom. Svojim spracovaním sú nadčasovým trendom. Vrecovitý dizajn frčí už niekoľko sezón. S luxusným mestským batôžkom v čiernej farbe budete vždy sexy. Čierny luxusný batôžtek sa naviac hodí ku každému outfitu. Staňte sa hviezdou medzi spolužiačkami!

Praktické a so vzorom

Ďalšou skvelou voľbou z batôžkov je Diviley Mandy. Čiernu farbu dopĺňajú roztomilé kvietočky. Ide o ruksak vhodný pre prakticky a športovo založené dámy. Tento ruksak totiž skvelo využijete do školy aj na pešie túry.

Kabelky pre študentky, ktoré majú vkus

Ak chcete vyraziť do školy s módnou kabelkou, tak doporučujeme rozmernejšie kabelky. Vhodná je napr. hnedá LS fashion LS00267 s nastaviteľným popruhom. Využijete ju do školy aj na nákup. Zároveň zostanete za všetkých okolností elegatná a sexi.

Vhodnou študentskou kabelkou je tiež červená ItalY Alfa z hovädzej kože. Prepája atraktívny dizajn s praktickým spracovaním. Svojimi rozmermi je využiteľná na cestu do školy aj do práce.

Praktickou a elegantnou je tiež ItalY Crosby,  ItalY Tristen alebo ItalY Alda. Vynikajúcou voľbou je rovnako čiernobiela kabelka Carine Coletta. Snúbia sa v nej aktuálne trendy jesennej sezóny s nečakanou priestornosťou.

Nezabudnite na praktickosť

Nech už sa rozhodnete pre ruksak alebo kabelku, dbajte na ich praktickosť. Do školy sa listová kabelka príliš nehodí. Nič sa vám do nej nevojde. Aj s vhodne zvoleným batôžkom, či väčšou kabelkou budete cool. Vyberajte kabelky a batôžky skôr v neutrálnych farbách (obzvlášť v čiernej, bielej a krémovej). Hodia sa vám totiž k akémukoľvek outfitu. Tohtoročná jeseň sú naviac čierna a biela módnymi farbami.