• +420 725 419 680 Po-Pia 9-15 h
  • Facebook

Hľadáte módny štýl do práce či do školy? Vyskúšajte preppy!

2.9.2016, 21:00

Preppy štýl je odvodený od spôsobu obliekania študentov amerických škôl, ktoré pripravujú študentov pre prechod na prestížnej univerzity. Vznikol v 50. rokoch 20. storočia na severovýchode USA. Základom tohto módneho štýlu je nadčasovosť a kvalitné materiály.

Preppy outfit

Ak sa chcete obliekať v preppy štýle, potrebujete košeľu, tričko s golierom, rozpínací svetrík a sako.To sú nevyhnutné kúsky spojené s preppy štýlom. Celkový ráz outfitu má byť jednoduchý, dĺžku voľte umiernenú (žiadne mini). Vo výbere farieb máte pomerne voľnosť, ale dbajte na jemnosť odtieňov. Typickou preppy obuvou sú poltopánky, balerínky a lodičky na nižšom podpätku.

Preppy doplnky

Hlavným doplnkom je kabelka v čiernej, hnedej, bielej, béžovej alebo krémovej farbe. Dizajn kabelky má byť jednoduchý. Skvelou voľbou sú kabelky ItalY Valeria, Silvia Rosa Beverly alebo David Jones Melanie. Jednoduchou krásou Vás tiež očarí Silvia Rosa Dolly, Maggio Veronica či Anna Smith. Preppy kabelky vynikajú podobne ako preppy outfit svojou nadčasovosťou a jednoduchou eleganciou. Ak hľadáte preppy listovú kabelku, tak Vám odporúčame predovšetkým listové kabelky Hexagon Francesca, LS Fashion Jenny a LSE00174. Hlavnou prednosťou preppy štýlu je, že nikdy nevyjde z módy, preto si ho určite zamilujete.