• +420 725 419 680 Po-Pia 9-15 h
  • Facebook

Holandsko nie je len krajinou tulipánov. Čím vás prekvapí?

25.8.2016, 15:07

Keď sa povie Holandsko, tak si väčšina z nás predstaví tulipány, veterné mlyny a syry. Len málokto vie, že tu nájdeme pravý raj milovníčok kabeliek. Holandsko je totiž centrom módnych designov a bloggerov, ktorí sa venuje predovšetkým kabelkám.

Naviac sa v Amsterdame v ulici Herengracht 573 nachádza Múzeum peňaženiek a kabeliek (holandsky Tassenmuseum Hendrikje). Vystavená kolekcia zahŕňa cca 3 500 kusov exemplárov. Tamojšie exponáty zahŕňajú širokú časovú os (od 16. storočia až po súčasnosť). Vďaka novým holandským návrhárov sa z kabeliek stal nový druh ozdoby. Už nejde len o praktický doplnok každej ženy.

Kabelka už nie je len obyčajnou schránkou pre nosenie predmetov. Teraz ide o ženský šperk s praktickým využitím. Krášli totiž ženskú krásu a umožňuje úschovu nevyhnutných drobností. Holandsko je tiež rodnou kolískou svetoznámej značky Enrico Benetti. Táto značka vyrába kabelky vhodné pre všetky vekové kategórie. Za úspešnosťou značky stojí predovšetkým kombinácia módneho štýlu, prektickosti a kvalitných výrobných materiálov. Všetky výrobky prechádzajú testovaním odolnosti a praktickosti. Naviac sú šetrné k životnému prostrediu. Ak chcete environment friendly kabelku, tak vyberajte z ponuky tejto značky.

A ktoré kabelky patria k najunikátnejším skvostom tejto značky?

V letnom období dámy ocenia obzvlášť plážové varianty Enrico Benetti Summer, Enrico Benetti Albino alebo Enrico Benetti Andrea. Páni zasa využijú tašku na doklady Enrico Benetti John, Enrico Benetti Jimi a Enrico Benetti Jack.

Idete na dovolenku?

Tak sa vám bude hodiť cestovný kufor Enrico Benetti Milano alebo Enrico Benetti Roma, ktoré sú špeciálne upravené pre prepravu lietadlom.

Vyzskúšajte praktickosť a oceňte módny design holandských tašiek aj vy!