• +420 725 419 680 Po-Pia 9-15 h
  • Facebook

V čom nosiť peňaženku a doklady? Aj pre mužov existuje skvelé riešenie!

6.8.2016, 19:48

Najpotrebnejšie je mať pri sebe peňaženku, doklady, mobil a kľúče. Ženy používajú pre nosenie svojich vecí kabelku. Ale v čom si majú nosiť svoje nevyhnutnosti muži? Na drobnosti vám postačí pánske etue! Najčastejšie bývajú v hnedej a čiernej farbe. Svojou veľkosťou trošku pripomínajú dámske listové kabelky. Dizajn a farba etue však nenechá nikoho na pochybách, že je určené mužom.

Etue sa vyrába s uchom alebo bez ucha. Spoločným znakom klasických etue býva odnímateľní pútko pre nosenie v ruke a klopa na zámoček. Stále častejšie býva súčasťou etue tiež odnímeteľný popruh pre nosenie cez rameno. Etue s moderným dizajnom zámoček nemajú. Namiesto neho disponujú zipsom.

Do práce aj pre voľný čas 

Do práce vyrazte s elegantným etue, ktoré vylepší vaše profesionálne vystupovanie. S vhodným etue budete na svojho zamestnávateľa aj klientov pôsobiť dôveryhodnejšie. Byverte si radšej čiernu variantu, ktorá je univerzálna. Hod sa totiž k akémukoľvek formálnemu dress codu. Doporučujeme vám obzvlášť etue s odnímateľným popruhom (napr. ItalY Salvatore, ItalY Philip). Vďaka odnímateľnému popruhu môžete etue nosiť nielen v ruke, ale aj cez rameno.

Možno sa domnievate, že etue využijete len do práce. Avšak etue sa už dávno hodí nielen do kancelárie. Dizajn etue sa totiž rozšíril o casual typy vhodné pre voľný čas. Príkladom sú pánske etue Hexagona 110482 alebo SendiDesign IG 716, ktoré vás nadchnú moderným dizajnom. Vziať si ich môžete na rande, párty alebo napríklad do pubu. Všetky potrebné drobnosti budete mať u seba v praktickom etue.

Bez kvalitného etue pravý muž už nebude!