S nami na Veľkú noc neplatíte za poštovné - všetky spôsoby dopravy sú teraz zdarma! Tak hurá nakupovať a prajeme krásne Veľkonočné sviatky! 

 

  • +420 725 419 680 Po-Pia 9-15 h
  • Facebook

Aj muži si potrebujú schovávať svoje cennosti

25.7.2016, 20:24

Už neplatí heslo, že kabelky patia iba ženám. Aj muži potrebujú schovávať svoje cennosti do uzavretých priestorov. Tí, ktorí chcú vyzerať celkovo dobre, keď sa vydajú na schôdzku s obľúbenou kolegyňou alebo s partiou priateľov, si zaobstarajú pánsku tašku. Vypuklé vrecká plné kľúčov a peňaženky nevyzerajú vôbec dobre. Na takéto veci je jednoducho potrebná nejaká pánska taška.

Ženy odhalili výhodu tašiek cez rameno už dávno. Kým mnohí muži sa stále spoliehajú predovšetkým na svoje vrecká alebo za všetkých okolností nosia batoh. Lenže všetko sa do vreciek nevojde a batoh sa hodí viac na výlet do prírody ako do mesta. Ak ste prakticky založený a ak chcete zároveň dobre vyzerať, tak je pre Vás taška cez rameno jasná voľba. Pánska taška cez rameno je totiž nielen praktická, ale tiež Vás robí dôveryhodnejším a pre ženy príťažlivejším. S batohom na chrbte vyzerá muž v meste ako sedliak alebo ako podomový predajca.

Pánskych tašiek cez rameno existuje celý rad. Nájdete medzi nimi športové tašky, tašky pre voľný čas i tašky do práce. Niektoré pánske tašky cez rameno majú navyše univerzálny dizajn, ktorý sa hodí k akejkoľvek príležitosti. Rozhodne sa Vám do nich vojde viac vecí než do vreciek.

Svoje cennosti máte vďaka taške lepšie pod kontrolou a znížite riziko ich straty alebo odcudzenia. Ruky máte voľné, čo je výhoda, ktorú strácate napr. pri nosení kufríku alebo etue bez popruhu.

Veľmi praktickou a univerzálnou je napr. taška Enrico Benetti 14321. Mimoriadnym kladom tejto tašky je možnosť zväčšenia jej objemu jednoduchým rozopnutím zipsu. Dokonca sa Vám do nej potom vojde aj nootebook. Túto skutočnosť docenia obzvlášť pracovníci v IT.

K neformálnejším príležitostiam sa hodí napr. taška Enrico Benetti 4478, do ktorej hravo uschováte nevyhnutnosti ako sú kľúče, doklady a mobil. Kvalitné, praktické a dizajnovo triezve tašky cez rameno však nájdete aj u iných značiek než len Enrico Benetti.

Skvelou voľbou sú tiež napríklad tašky a kabely značky Hexagon, Diviley alebo ItalY. Zo širokej ponuky si vyberie každý. Pánska taška cez rameno môže byť skvelým darčekom, ktorý poteší nejedného muža. Ide o módny praktický doplnok, ktorého popularitu si môžeme všimnúť najmä v zahraničí. Postupne sa tento trend pánskych tašiek dostáva aj k nám.

Choďte s dobou, buďte in a kúpte si tašku cez plece. Čoskoro na ňu nedáte dopustiť.