• +420 725 419 680 Po-Pia 9-15 h
  • Facebook

Páni, vyberte si praktickú letnú tašku!

4.7.2016, 19:20

K žene neodmysliteľne patrí kabelka. Kam by inak dávala svoje zásoby pre neočakávané situácie? Často sa ale zabúd ana pánov, ktorí taktiež potrebujú nejaké miesto na uloženie svojich zásob na cestu. Niektorí nosia veci po vreckách a vyhovuje im to, iní preferujú kabely. Akonáhle začne leto, oba typy isto ocenia výber kabiel, kde si môžu vybrať pánsku tašku cez rameno rôznych veľkostí.

V lete totiž nestačia iba pánove vrecká na to, vziať všetko potrebné na veľký rodinný výlet alebo na chatu s kamarátmi. A aby nevyzerali, že sú zženštelí a majú veľa batožiny, okrem jednej cestovnej batožiny bude kabela cez rameno istiť to, že všetko dôležité má pri sebe. Dôležitá je samozrejme peňaženka, kľúče, vreckovky - čo keď má žena práve zlú náladu alebo sa dieža zašpiní zmrzlinou? Ďalej sú potrebné aj doklady ako vodičský preukaz, kľúče od auta, slnečné okuliare a pokrvka hlavy - čo napríklad tá šiltovka, ktorú máte stále v skrini a nevytiahnete ju a potom si na ňu pomyslíte, keď práve nie ste schovaní v tiene? Potrebná je aj taška na nákup. Nepotrebujete predsa mať stále nové igelitky, ktoré sa doma len hromadia.

Akú tašku vybrať? 

Podľa zoznamu si urobte predstavu, že toľko vecí iba vo vreckách nenosíte. Už len kľúče, vreckovky a peňaženka je maximum. A čo mobil? Preto je vhodné sa obzrieť po nejakej tej taške, aspoň na leto, keď sú veľké horúčavy a bez vyššie uvedených vecí a pitia sa nezaobídete.

Vyberať môžete z rozličných veľkostí pánskych kabiel cez rameno.  Z týchto kabel je určite zaujímavou napríklad Enrico Benetti,  ktorá sa zatvára na suchý zips a ponúka množstvo miesta napríklad na pitie, drobnosti a mobil, na ktorý je určená kapsička. 

Na cesty môžete zvoliť aj trochu športovnejšiu väčšiu tašku od značky Diviley. Táto čierna taška s potlačou ukrýva dostatok miesta aj na veľké občerstvenie pre všetkých čenov prípadného výletu. Môžete tu ukryť aj dáždnik a prípadný malý darček pre vašu priateľku. Aby ste sa v tejto taške viac vyznali a nehľadali v nekonečnom priestore ako niektoré ženy vo svojich kabelkách, kabela od Diviley ponúka prehľadný organizér a je rozdelená na vrecká.