• +420 725 419 680 Po-Pia 9-15 h
  • Facebook

Kabelka podľa farebnej typológie

24.6.2016, 18:36

Každá z nás je iná. Zistite aký ste typ podľa farebnej typológie ročných období. Ak poznáte svoj farebný typ, jednoducho si zvolíte vhodný outfit, make-up aj doplnky. Podľa farebnej typológie si samozrejme môžete vybrať aj najideálnejšiu kabelku. Existujú 4 typy: jarná, letná, jesenná a zimná. Líšia sa farbou vlasov a druhom pleti.

Jarný typ

Žena so svetlou pleťou. Niekotré zo žien trpia na svetlé sezónne pehy. Oči sú modré, modrosivé, modrozelené alebo orieškovo hnedé. Prirodzená farba vlasov býva plavá až svetlo hnedá. Nemá problémy s opaľovaním.

Vyberajte outfit a kabelku v svetlých farbách. Veľmi vám pasujú tiež kvetinové vzory.

Ideálne kabelky: ItalY Eliza, ItalY Susana Flowery – oboje s kvetinovým vzorom

Letný typ

Pleť býva skôr svetlá až bledá, farba vlasov sa vyskytuje od blond po tmavo hnedú. Oči máva sivé, sivozelené, sivomodré, modrozelené aj hnedé. Väčšinou sa dobre opaľuje. Výnimmku tvoria ženy s príliš bledou pokožkou.

Při vyberaní outfitu a kabelky sa zamerajte na kúsky s dymovým, či jemne pastelovým podtónom. Veľmi vám sekne tiež staroružová alebo strieborná farba.

Ideálne kabelky: modro-biela David Jones Adalyn, strieborná ItalY 15001

Jesenný typ

Pokožka je svetlá až broskyňová. Pleť je veľmi citlivá a nedobre sa opaľuje. Do tohto typu zväčša spadajú blodínky a rusovlásky. Často má pehy.

K jesennému typu sa hodí outfit i kabelka v odtieňoch zelenej či oranžovej farby.

Ideálne kabelky: zelená David Jones Marcella, koňakovo oranžová David Jones Jordi

Zimný typ

Pleť má zvyčajne mierne modrastý podtón, pokožka býva svetlá až olivová. Vlasy sú tmavo hnedé až čierne. Oči bývajú zväčša sfarbené do siva či tmavohneda.

Zimnému typu sekne výrazné líčenie. Skvelo vám padne farebný kontrast. Z hľadiska kabeliek je pre vás ideálnou voľbou kombinácia čiernej kabelky so svetlou studenou farbou alebo bielej s tmavomodrou, či čiernou farbou.

Ideálne kabelky: bielo-čierna cez rameno David Jones Cari, čierna David Jones Marcella