• +420 725 419 680 Po-Pia 9-15 h
  • Facebook

Kabelka podľa typu osobnosti

27.6.2016, 18:33

Delenie typov osbností existuje celé množstvo. Snáď najznámejším delením je delenie podľa gréckeho lekára Hippokrata na sangvinika, cholerika, melancholika a flegmatika. Ďalším známym delením typov osobností je extrovertov a introvertov. Aký typ ste vy a aká kabelka vášmu typu najviac sedí?

Sangvinička

Ste prispôsobivá a vyrovnaná optimistka. Pri výbere kabelky si hlavu príliš lámať nemusíte. Sadnú vám všetkydruhy. Pri výbere však vždy zohľadnite príležitosť, ku ktorej si kabelku beriete. Pre bežné nosenie vám doporučujeme kabelku David Jones Margery, do spoločnosti si vezmite napr. Maggio Emiliana.

Cholerička

Ste výbušná nátura. Ale svojím temperamentom si dokážete podmaniť nejedného muža.
K vašej osobnosti sa hodia kabelky v sýtych farbách alebo s výrazným vzorom. Skvelo vás vystihuje ohnivo červená kabelka Maggio Florencia.

Melancholička

Máte rada svoj pokoj, neznášate zmeny a príliš vzruhu okolo seba. Ideálna farba kabelky je čierna. Vhodnou kabelkou pre vás je napr. Maggio Florida.

Flegmatička

Emočne vyrovnaná žena, pokojná až apatická – to je pravá flegmatička. Vás nič len tak nerozhádže. S výberom kabelky si príliš hlavu nelámete. Najvhodnejšou voľbou pre vás je crossbody kabelka
(napr. David Jones Keri).

Extrovertka

Milujete pozornosť, ste spoločenská. Chcete byť stredobodom pozornosti. Extravagantnejšie a luxusné kabelky sú u vás jasná voľba. Doporučujeme vám kabelky David Jones Marcella, David Jones Paola
a Silvia Rosa Gilberta.

Introvertka

Máte svoj vnútorný svet a len tak hocikoho si nepustíte k telu. Vhodnou voľbou sú nadčasové kabelky v neutrálnych farbách. Skvelou voľbou je Maggio Veronica alebo David Jones Penny.