• +420 725 419 680 Po-Pia 9-15 h
  • Facebook

Aj muži potrebujú svoju tašku. Prekvapte ho praktickým darčekom!

11.6.2016, 14:30

Ženy majú svoje kabelky, ale čo muži? Všetky potreby sa nezmestia do vrecka nohavíc. Navyše nosenie vecí po vreckách má svoje riziká. Strata dokladov či ukradnutie peňaženky vreckárom nie je nič neobvyklé. Aj muži potrebujú vhodnú tašku na svoje veci. Potešte svojho drahého praktickým darčekom. Kúpte mu praktickú tašku! S výberom Vám poradíme.

Účelom pánskej tašky je predovšetkým praktickosť. Pri výbere tašky zohľadníme mužovo zamestnanie, koníčky i vek. Taška musí ku konkrétnemu mužovi jednoducho sedieť.

Do práce

Druh zamestnanie má pre voľbu pánskej tašky zásadný význam. Mužovo zamestnania totiž kladie špecifické nároky na vzhľad a odolnosť tašky. Ak pracuje muž v niektorej kancelárskej profesii, vyberáme tašku neutrálneho vzhľadu. Ideálne je kožená taška čiernej farby. Konkrétne vyberajte z ETUI, aktoviek a spisoviek. Odporúčame zvlášť etue ItalY Alberto, aktovku ItalY Dallas a pánsku diplomatku Cavaldi Noel. Pre pracovníkov v IT zvoľte tašku na notebook (napr. Hexagon 93806).

Ak pracuje muž manuálne, vyberajte praktické tašky z odolného materiálu. Vhodné sú tašky cez rameno a batohy. Odporúčame tašku cez rameno IG703 alebo Hexagon 299162.

Pre šport a voľný čas

Ak máte doma športovcov, tak mu darujte jednu zo športových tašiek. Napr. tenisti ocenia tašku Bjorn Borg BV94001. Univerzálnejšou taškou je treba Diviley Garry, ktorá sa hodí nielen športovcom.Vo voľnom čase využijú muži tiež ľadvinku, do ktorej sa zmestia nevyhnutné drobnosti.

Výber podľa veku

Mladším mužom sa hodia neformálny a športový štýl. Ideálnou voľbou je napr. taška cez rameno Enrico Benetti 54318 alebo Hexagon D72282. Pre mužov od tridsiatky vyššie odporúčame formálnejšiu tašku, ktorú využijú najmä do zamestnania (napr. taška Hexagon 292682). Starším mužom sa hodia tašky zdôrazňujúce ich dôstojnosť. Svojmu dedkovi alebo svokrovi preto vyberte koženú aktovku alebo etue.

Muži sú od prírody skôr prakticky založení, preto ich praktickým darčekom najviac potešíte. Mnohí muži nosia svoje drobnosti po vreckách. Potom sa čudujú, že neustále niečo strácajú. Ich oblečenie sa rýchlejšie ničí, pretože vrecká sú nadmerne preťažované. Urobte mužskému nešváru koniec, už žiadne nosenie všetkého po vreckách! Vyberte mu praktický darček. Pánska taška je skvelá voľba!