• +420 725 419 680 Po-Pia 9-15 h
  • Facebook

Plážová kabelka - nevyhnutnosť na dovolenku

30.5.2016, 17:00

Blíži sa obdobie dovolenie. Mnohé z nás vyrážajú niekam k moru. Taká príležitosť si vyžaduje vhodnú kabelku, ktorá nám pomôže naplno si užiť letných radovánok. Tou pravou je letná kabelka. Je špecifická svojou priestornosťou a pastelovými farbami. Zvyčajne má širšiu vrchnú časť. Plážové kabelky sa radia zväčša k oversized kabelkám. Vnútorný priestor je preto ideálnym úložišťom pre osušku, plavky, deku. Vyplatí sa nám tiež pri menších nákupoch.

Ak si potrpíte na módne trendy, tak vás iste zaujme kabelka David Jones Natalee, ktorej design je hitom dnešnej sezóny. Dá sa nosiť v ruke aj cez rameno. Pod značkou David Jones nájdeme viac skvelých kúskov ideálnych na pláž (napr. David Jones Whitney, David Jones Kolour, David Jones Mariette). Ďalšími typickými plážovými kabelkami sú ItalY Elza alebo Enrico Benetti Pizza. Plážovú kabelku samozrejme využijeme nielen na pláži, hodí sa aj na kúpalisko.

Počas dovolenky zvyčajne netrávime všetok čas iba vodnými radovánkami. Potrebujeme preto kabelku nielen na pláž, ale tiež pre prechádzku mestom, pre prehliadku historických pamätihodností a nákup suvenírov. K takým príležitostiam sa hodí David Jones Marsha, ktorá svojim tvarom pripomína klasickú plážovú kabelku. Líši sa však svojou triezvejšou farebnosťou a lakovaným povrchom. Podobne elegantnou a funkčnou zároveň je kabelka David Jones Adalyn s módnym strapcom.

Kabelky vhodné na dovolenku nájdeme tiež u značky ItalY. Obzvlášť unikátnymi kabelkami tejto značky je ItalY Jordana, ItalY Eliza alebo ItalY Sydney. Ak nakupujete rada suveníry z dovolenky, tak naplno oceníte priestornosť týcht kabeliek. Ich design pôsobí optimisticky a farebnosť je decentná. Kabelka na dovolenku vám musí nielen vyhovovať z hľadiska rozmerov, mala by tiež pôsobiť príjemným dojmom, navodzovať dobrú náladu a podporovať vás pri odpočinku. O plážových kabelkách to platí dvojnásobne. Správna plážová kabelka vás vďaka svojej farebnosti a tvaru nabije optimizmom a energiou. Poznáte ju na prvý pohľad. Ihneď vás totiž okúzli a zaujme.
Tak čo, už ste našla svoju favoritku?