• +420 725 419 680 Po-Pia 9-15 h
  • Facebook

Kabelky pre športovkyne

14.6.2016, 18:00

Aj športovo založená žena potrebuje kabelku. Výber kabelky sa v takom prípade odvíja od športu, ktorý aktívne vykonávate. Iné požiadavky na kabelku má gymnastka a iné napríklad vzpieračka.

Ak sa venujete pešej turistike alebo cyklistike, tak zamerajte svoju pozornosť obzvlášť na odolnosť materiálu, y ktorého je kabelka vyrobená. Vaša športová kabelka musí byť odolná voči nepriayni počasia. Pre turistky je skvelou voľbou crossbody kabelka Hexagona Nina, ktorú využijete ako pri výletoch do prírody, tak pri prechádykach mestom. Veľmi štýlová je nohavicová kabelka ItalY Trick, ktorej priestornosť a originálny vyhľad vás isto oslovia.

Cyklistky a bežkzny potrebujú ľahkú kabelku skôr menších roymerov. Vhodná je taštička Enrico Benetti Zapa alebo Enrico Benetti John, ktoré vďaka unisex designu využijú muži aj ženy. Čisto dámskou minikabelkou je Enrico Benetti Nina. Okrem menších kabeliek sa vám vďaka svojej praktickosti oplatí kúpa niektorej z ľadviniek značky Diviley.

Tenistky aj tenisti plnohodnotne ocenia unisex design a praktickosť tenisovej tašky Bjorn Borg. Plavkyne môžu vyberať zo širokej ponuky kabeliek značky David Jones. Rovnako je pre ne vhodná multifunkčná kabelka ItalY Georgia, ktorú je možné využiť ako batôžtek.

Ak sa venujete športom ako sú tai chi, fitness alebo yumba, tak si isto yamilujete crossbody kabelku ItalY Bella. Nielenže sa vám do nej jednoducho vojde uterák aj cvičebný úbor, ale zároveň budete aj pri ceste na tréning, či z neho vyzerať elegantne. ak sa venujete jóge, tak oceníte priestornosť športových tašiek značky Diviley. Ak preferujete prírodný design, tak vás zaujmú kožené kabelky s kožušinou ItalY Casiopea, ItalY Carol a ItalY Orion. Ide o limitovanú edíciu vysoko trvanlivých kabeliek z hovädzej kože.

Každá z nich je celok originálnym kúskom.

Športové kabelky nie sú len pre aktívne športujúce ženy, hodia sa každej prakticky založenej žene. Kabelka nie je len pre parádu a na mimoriadne udalosti. Ide o nevyhnutný praktický doplnok každej z nás. Či už v kabelke nesieme cvičebné pomôcky alebo nákup, bey nej bzysme sa nezaobišli.