• +420 725 419 680 Po-Pia 9-15 h
  • Facebook

Plánujete svadbu? A máte už svadobnú kabelku?

6.6.2016, 15:45

Svadba je mimoriadnym dňom v živote každej ženy. Väčšina z nás snila o svadbe už od detstva. Ak chcete vo svoj svadobný deň vyzerať dokonale, potom je nevyhnutné si zaistiť vhodné svadobné šaty, topánky, make-up. V neposlednej rade patrí k svadobnému outfitu nevesty tiež unikátna kabelka. Jej výber neradno podceňovať, dotvára totiž celkový dojem a podtrháva pôvab nevesty.

Akú farbu vybrať?

Svadobné farby roku 2016 sú biela, modrá, strieborná, fialová, staroružová a mentolová. Kabelku vyberáme podľa svadobných šiat a kytice. K bielym šatám sa hodí kabelka v bielej alebo striebornej farbe. K šatám krémovej farby sa hodí staroružová kabelka. Kabelku mentolovej farby alebo vo fialových odtieňoch zvolíme v prípade, kedy majú šaty mentolový alebo fialový prvok (napr. mašľu). Farebná kabelka je vhodná tiež keď má nevesta vo vlasoch farebnú stuhu, kvetinu alebo čelenku. Farbu kabelky v takom prípade vyberáme v rovnakom farbe ako je ozdoba v účese alebo podľa farby svadobnej kytice.

Aký druh kabelky zvoliť?

Ideálna svadobná kabelka má byť menších rozmerov. Najvhodnejšie je zvoliť listovú kabelku alebo kabelku na predlaktie. K svadobným šatám v chladných odtieňoch sa hodí sivá kabelka David Jones Barbary alebo David Jones Lessie, strieborná LS Fashion Severina alebo LS Fashion Tonya. Ak má na sebe nevesta modrý prvok, tak svoj outfit doplní napr. listovou kabelkou LS Fashion 0279. K béžovým či krémovým svadobným šatám zvolíme elegantnú nude listovú kabelku LS Fashion. Skvelou voľbou je tiež béžová kabelka Silvia Rosa Martina.