• +420 725 419 680 Po-Pia 9-15 h
  • Facebook

Jarné a letné trendy kabeliek pre rok 2016

9.5.2016, 19:58

Premýšľala ste už o tom, s akou kabelkou v tohtoročnom jarnom a letnom období in? Módne trendy pre jar a leto roku 2016 sú veselé a kreatívne. Oživte svoj outfit módnou kabelkou. Predstavujeme Vám tohtoročné trendy sezóny.

Aká farba je cool?

Na jar sa probúdza príroda k životu, v lete je už všetko plne v rozpuku. Rozkvitnuté kvetiny rozličných farieb nás okúzľujú svojou vôňou. Ich krásu dopĺňa zelená tráva. Podobne je tomu s kabelkami. Trendom jari a leta 2016 sú kvetinové vzory. Skvelou voľbou je preto kabelka Silvia Rosa Delicia, ItalY Susana a ItalY Georgia. Cool sú kabelky s prevažujúcou broskyňovou, tehlovo červenou, púdrovo ružovou alebo bielou farbou. Chybu neurobíte ani v prípade, že zvolíte blankytne modrú. Tieto farby skvelo oživia Váš outfit. Ak ste extravagantnejší typ, tak zvoľte kabelku s crazy potlačou (napr. Silvia Rosa Symphony). Nech už zvolíte ktorúkoľvek z pastelových farebných variant, budete celkovo pôsobiť sviežo. Vhodne zvolená farba kabelky sa tiež odrazí na Vašej nálade. Nepodceňujte silu farieb!    

Pruhy sú in!

Okrem kabeliek s kevtinovým vzorom, sú teraz v kurze pruhované a dvojfarebné kabelky. David Jones Whitney a David Jones Kolour sú to pravé na leto! S takou kabelkou môžete smelo vyraziť do mesta aj na kúpalisko.

Čo je malé, to je milé!

Malé rozmery sú hitom sezóny! Podľa módnych expertov budete in s crossbody kabelkou (napr. Enrico Benetti Nina, Hexagona Nina). Skvelou voľbou sú tiež liestové kabelky. Najmódnejšími z nich sú tento rok značky LS Fashion (napr. modrá alebo púdrová listová kabelka, ružová kamienková listová kabelka s boxerom).

Reťaze a strapce frčia!

Trendom celého roku 2016 (nielen jari a leta) sú strapce. Tento prvok nájdeme u kabeliek ItalY Cameron, ItalY Isabel.  Vysoko módne sú tiež reťaze namiesto fádnych kožených uší a rukovätí (napríklad listová kabelka LS Fashion Jenny).

Našla ste svoju favoritku medzi kabelkami alebo ešte váhate? Ak chcete mať trendy kabelku, ktorá je decentnejšia s dostatkom priestoru, je pre Vás tou pravou napr. David Jones Astra, ItalY Roderica
alebo David Jones Jordi. Tieto kabelky si môžete vziať pokojne aj na obchodné rokovanie.