• +420 725 419 680 Po-Pia 9-15 h
  • Facebook

Ktorá kabelka sa k Vám najviac hodí?

17.5.2016, 13:15

Zaujímate sa o astrológiu: Čítate rada horoskopy? Tak Vás isto zaujíma, aká kabelka je k Vašemu znameniu najvhodnejšou.

Baran (21.3. – 20.4.)

Ženy v znamení Barana sú nezávislé a nekonvenčné. Dokážu byť veľmi príťažlivé pre mužov. Vhodnou farbou kabelky je červená, ktorá vystihuje Vašu živeľnosť a zmyselnosť. Skvelo Vám pasuje značka ItalY.

Býk (21.4. – 20.5.)

Žena Býk má kladný vztah k prírode, preferuje prirodzenosť pred umelosťou. Ideálna kabelka pre ženu Býka je v žltých a zelených odtieňoch. Kabelka by mala byť vyrobená z mäkkých a jemných materiálov, ktoré sú Býkom príjemné na dotyk. Zo značiek sa k Vám hodí Silvia Rosa.

Blíženci (21.5. – 21.6.)

Vnútorná rozpoltenosť a nerozhodnosť ženy Blíženci jej často komplikuje rozhodovanie. Taká žena potrebuje vlastniť viac rozdielnych kabeliek, aby uspokojila všetky prvky svojej osobnosti. Podľa nálady si vyberie tú, ktorá ju v danej chvíli najlepšie vystihuje. Najvhodnejšími farbami sú bežová, fialová a zelená. Nemáte vyhranenú značku.

Rak (22.6. – 22.7.)

Ak ste v znamení Raka, tak oceníte predovšetkým väčší a univerzálnejší typ kabelky za rozumnú cenu. farebnosť voľte v odtieňoch bielej alebo v jemných pastelových farbách. Okrem praktickej kabelky sa k žene Rakovi hodí tiež batôžtek. Hodí sa Vám značka Enrico Benetti a Delami.

Lev (23.7. – 23.8.)

Levica v sebe nezaprie kráľovnu. Je hrdá, dôstojná, zbožňuje luxus a kvalitu. Pri výbere kabelky vyberajte kvalitné značkové kúsky, ktoré podtrhnú Vašu jedinečnosť. Najvhodnejšie kabelky sú pre Vás v teplých farbách (odtiene červenej a žltej). Ideálna veľkosť je menšia až stredná. Najviac Vám pasujú kabelky značky David Jones, Silvia Rosa a Samons.

Panna (24.8. – 23.9)

Vybrať kabelku žene v znaemní Panny je tvrdý oriešok. Je totiž perfekcionistka. Kabelku voľte v hnedožltej alebo zelenožltej farebnej kombinácii, ktoré sa k tomuto zemskému znameniu najviac hodia. Z jednofarebných kabeliek vyberajte tie v zelených a hnedých odtieňoch. Veľkosť kabelky voľte strednú až väčšiu (skôr typ cez rameno ako do ruky), pretože per PAnnu je dôležité praktické hľadisko. Ideálnou značkou pre Vás je Kabea.

Váhy (24.9. – 23.10.)

Žena v znamení Váh dlho váha. Kabelku vyberáte starostlivo, vyžadujete kvalitu, rozumnú cenu, ideálny vzhľad k danej príležitosti. Zvažujete všetky pro a proti. Vyberajte kabelku v svetlých odtieňoch, pretože Váham napasujú agresívne farby. Váhy majú rady pokoj a pohodu, čo evokuje biela a ružová farba. Najviac k Vám sedia kebelky značky Silvia Rosa. 

Škorpión (24.10. – 22.11.)

Žena Škorpión je tajuplná. Hodí sa k nej preto kabelka v čiernej a tmavo fialovej farbe. Ideálny materiál je pravá koža, ktorá podtrhne Váš sex-appeal. Vašu charizmu najlepšie podtrháva značka Anna Smith.

Strelec (23.11. – 21.12.)

Strelkyňa ocení obzvlášť crossbody kabelky. Vašu osobnosť najlepšie podčiarkuje oranžová a červená farba. Strelkyne majú často rady mužský štýl obliekania, preto sa k Vám hodia tiež dámske aktovky. Svojim designom Vás najlepšie charakterizujú kabelky značky Hexagona.

Kozorožec (22.12. – 20.1.)

Ženy v znamení Kozorožca si potrpia na eleganciu a majú vytríbený vkus. Obzvlášť sa k Vám hodí kabelky v sivej, tmavomodrej a tmavohnedej farbe, Váš pôvab vynikne, keď zvolíte kabelku do ruky alebo lsitovú kabelku. Zo značiek sa k Vám hodí LS Fashion.  

Vodnár (21.1. – 19.2.)

Slobodomyselná individualistka akými Vodnárky bývajú vyžaduje originálnu kabelku. Nebojte sa voliť z pestrofarebných kúskov. Podtrhnú Váš ľahký sklon k extravagancii. Najviac vás vystihuje značka Seka a ItalY.

Ryby (20.2. – 20.3.)

Žena v znamení Ryb ocení kabelky v odtieňoch miodrej a zelenej. Najlepšie sa k Vám hodí značka David Jones.