• +420 725 419 680 Po-Pia 9-15 h
  • Facebook

Tajomstvo dámskej kabelky - 15 vecí, ktoré nájdete v dámskej kabelke

28.8.2015, 17:17

Dámska kabelka - pre nás, ženy, nutnosť a základné "vybavenie", nech ideme kamkoľvek, pre mužov úplná zbytočnosť a niečo, čo väčšina z nich nikdy nepochopí. Avšak aj tí najzarytejší odporcovia často ocenia, že žena so sebou nesie balíček vreckoviek, keď jemu sa do vreciek nezmestili. Len pozor, je nutné mužom vreckovky z kabelky najprv "vyloviť", inak ich v nej nikdy sám nenájde.

Priestor pre každú ženu tak osobný, ale pritom v jadre veľmi podobný. Žena potrebuje byť neustále pripravená na každú možnú situáciu, ktorá sa môže vyskytnúť, a preto obsah kabelky nie je práve príliš skromný. Napríklad v tej mojej kabelke je toľko vecí, že by som sa s ňou, ako hovorím ja, mohla rovno odsťahovať a 90% potrebných vecí už budem mať so sebou (samozrejme až na asi milión vecí, ktoré sú tiež potrebné :).

A čo teda taká obvyklá dámska kabelka obsahuje?
(poradie je čisto náhodné, pre každú ženu je na jednotlivé časti kladená iná dôležitosť a nedôležitosť)

1. Mobilný telefón – bez neho predsa nezvládneme byť. Musíme byť neustále mobilné, na dosah, online, ale pokiaľ máme s kamarátkou dôležitý rozhovor (a dôležitý je predsa vždy), telefón práve asi nefungoval, ako by mal :).


2. Parfém – na túto vec nikdy nezabúdame. A ak sa tak stane, tak je to neriešiteľný problém, ktorý vyžaduje návštevu najbližšej parfumérie alebo návrat domov. Predsa je nutné voňať.

3. Peňaženka a kľúče od domu - tieto dve veci snáď ani nemusím nijako ďalej popisovať, je to proste nutnosť!

4. Rúž – keď nie rúž, tak aspoň balzam na pery, pretože naše pery musia byť neustále šťavnaté a plné života - buď s farbou alebo bez.

5. Zrkadlo – predsa sa nebudeme maľovať rúžom bez zrkadla... ;) A čo keby ukvapla nejaká tá slzička. Je proste a jednoducho potreba sa občas prekontrolovať, či je všetko tak, ako má byť!

6. Tvárenka – v lete je to potom obľúbený bronzer, ktorý nám dodá ten správny konečný šmrnc a počas dňa niekam neustále mizne, takže je nutné ho priebežne dopĺňať.

7. Papierové vreckovky – skúste si vyjsť bez nich a zistíte, že to bola obrovská chyba. Skôr či neskôr niečo rozlejeme alebo nás o ne niekto požiada.

8. Pilník na nechty – čo keď sa nám zatrhne necht?

9. Slzný sprej – predsa sa potrebujeme ubrániť okolitým davom nápadníkov :D.

10. Powerbankanabíjačka na mobil – naše chytré telefóny vedia byť neustále online, takže im skoro dojde "šťava" a občas je nutné ju doplniť aj mimo domov.

11. Slúchadlá – s hudbou ide všetko predsa hneď lepšie a s tou našou obľúbenou ešte viac.

12. Žuvačka – alebo potom nejaký svieži cukrík. NIekedy na chuť, ale väčšinou nevyhnutná vec pred každou schôdzkou, či rozhovorom.

13. Slnečné okuliare – pretože slniečko svieti v každom ročnom období a predsa sa doňho nebudeme mračiť a zbytočne si tvoriť vrásky.

14. Prepisovačka – „Má tu niekto niečo na písanieí?“ – „Ja“. :) Buďte za hviezdu, ktorá má u seba všetko!

15. Ibalgin – migréna je potvora a keď prijde v nevhodný čas, musíme ju čo najrýchlejšie zahnať. Nie je nič horšie, ako bolesť hlavy! :D

A čo vy? Ako to máte? Nosíte toto všetko? Čo ďalšie nám tu chýba? Napíšte mi do komentárov, čo mi tu chýba a vy by ste bez toho neprežili ani jeden deň :))).