• +420 725 419 680 Po-Pia 9-15 h
  • Facebook

Keď mužov prestanú baviť plné vrecká, kúpia si pánsku kabelu.

18.2.2019, 08:42

Nosenie vecí v kabelke je omnoho, omnoho jednoduchšie ako prepchávať nimi vrecká nohavíc. Aj muži potrebujú prenášať so sebou do práce, alebo na voľnočasové aktivity množstvo vecí každodennej potreby ako sú kľúče, peniaze, mobil alebo notebooky. Muži majú niekedy pri sebe množstvo vecí. Pokiaľ si myslíte, že aktovky sú pre mužov najobľúbenejšou taškou, ukážeme Vám aj ďalšie pánske kabelky dnešného moderného muža.

Asi najobvyklejšou pánskou taškou je taška na notebook, alebo aktovka. Je to spoľahlivá taška do práce aj na schôdzky. Má ideálne rozmery na prenášanie dokumentov, alebo notebooku. Vnútorný priestor býva predelený priehradkou, ktorá napomáha udržať v taške poriadok a ochráni elektroniku. Moderná a štýlová taška má viac vrecák, kde si pekne uložíte perá, mobil alebo vizitky. Nechýba dĺžkovo nastaviteľný popruh, ktorý umožňuje nosiť tašku na ramene a vy máte voľné ruky. Takou je napríklad luxusná taška značky Hexagon.

Samozrejme, že medzi mladšími mužmi sa veľkej obšube tešia brašne zo syntetickej kože alebo textilu. Veľmi pekne ukáže taška zo syntetickej látky pripomínajúca stále populárnu rifľovinu. Dizajnéri značky Lee Cooper za 110 rokov svojej existencie rozšírili svoj sortiment od odevov až po kabelky a ďalšie módne doplnky. Pokiaľ teda hľadáte stredne veľkú tašku, ktorú môžete pohodlne nosiť takmer všade mohla by vás zaujať ponuka práve z tejto dielne.

Lee Cooper Adrastos

Ruksaky sú často spájané s výletmi alebo školskými časmi. No nie len tam sa v dnešnej dobe ruksaky nosia. Mimoriadnej obľube sa tešia mestské ruksaky, ktoré môžete využiť do práce, na športovisko, alebo na voľný čas. Obzvlášť tí muži, ktorí cestujú mestskou dopravou, alebo na presun používajú bicykel, vedia, že mestský ruksak je neoceniteľným spoločníkom. Značka New Rebels priamo vyrazila dych novými trendmi a štýlovými kúskami v podobe farebných ruksakov, ktoré môžete nosiť v ruke na spôsob nákupnej tašky, alebo na chrbáte. Okrem veľkého vnútorného priestoru, môžete využívať aj menšie vrecká na drobnosti. Nechýbajú ani bočné vrecká na občerstvenie alebo dáždnik. S týmto štýlovým ruksakom vás nič neprekvapí.

New Rebels Genderus

Muž bez tašky je ako žena bez kabelky. Nie vždy potrebujete tašku veľkých rozmerov ako je aktovka. Bestsellerom tejto zimy je stredne veľká taška na doklady WILD BLAZE, ušitá z kvalitnej a príjemne mäkkej kože, ktorá perfektne sadne ako k rifliam, tak aj k obleku. Takáto kabelka dokáže urobiť mužovi radosť rovnako ako lístky na športovú udalosť.

Kľúče, kam s nimi?

Každý z nás má so sebou okrem mobilu aj kľúče. Pokiaľ vlastníte pánsku kabelku, tak v nej isto majú kľúče svoju priehradku. Ale čo muži, ktorí ešte tašku nemajú alebo ju stále odmietajú nosiť? Muži vložia kľúče do vrecka nohavíc, avšak to nebýva často pohodlné. Kľúče vo vrecku neraz tlačia, v horšom prípade sa postarajú o dieru, ktorou vám skôr, či neskôr vypadnú. Skvelým riešením sú kľúčenky, ktoré okrem toho, že kľúče uschovajú a ochránia, vám zaručia pohodlie pri nosení. Netreba zabúdať na to, že pokiaľ vytiahnete kľúče z elegantnej kľúčenky, prezradí to o vás, že vám záleží na detailoch. Vyberať si môžete zo širokej ponuky, od jednoduchých modelov až po elegantné kožené modely s priehradkou na pár mincí alebo bankovky. Kľúčenku ocenia aj muži, ktorí majú pánsku kabelku, vďaka nej kľúče jednoduchšie v taške nájdu a zároveň ochránia vnútro tašky pred poškodením.