• +420 725 419 680 Po-Pia 9-15 h
  • Facebook

Ako povedať na Valentína: Milujem ťa? Darujte jej kabelku!

11.2.2019, 15:51

Láska je vo vzduchu cítiť v polovici februára akosi viac. Deň svätého Valentína je pre mnoho ľudí zábavným a milým dňom. 14. februára chceme tráviť chvíle s osobou, ktorú milujeme a ktorá miluje nás. Už v predstihu hľadáme inšpirácie na darčeky, ktorými potešíme svoju lásku a vďaka originálnemu darčeku si zapamätáme tieto krásne chvíle. Bez ohľadu na to, ako dlho ste spolu, či ste už starý profesionál alebo nováčik v aréne lásky, ideálnym darčekom pre každú ženu, je kabelka. S kabelkou od vás jej vždy prídete na myseľ.

Ešte ste neboli na plese? Nič nie je stratené! Zvyčajne sa na ples ženy pripravujú dlhé týždne, vyberajú šaty, šperky, účes a samozrejme doplnky. Veľmi dôležitým doplnkom, ktorý k plesovej róbe patrí je kabelka, takzvane listová kabelka. V ponuke je obrovské množstvo modelov, farieb a materiálov. Pokiaľ už vaša partnerka má v šatníku pripravené šaty, pozrite si ich a v pohodlí domova vyberte pre ňu tú, ktorá jej "padne" do ruky a podtrhne jej charizmu.

Luxusná lakovaná dámska sivá listová kabelka - Delami Presha

Pravá spoločníčka pre každú ženu je určite elegantná kabelka. Kabelka do ruky, alebo s remienkom cez rameno dodá žene sebavedomie a šmrnc, nech si ju vezme do práce alebo do spoločnosti. Vyberať môžete z množstva farieb a značiek ako napríklad Hexagona, David Jones, Royal Style, a Enrico Benetti. Dámska kabelka Royal Style S001 je čierna klasická elegantná kabelka vhodná na všetky spoločenské udalosti.

Dámska kabelka čierna - Royal Style S001

Hitom nasledujúcej sezóny v mestských uliciach sú batôžteky. Krásny dvojfarebný model značky David Jones ZOWIE vynikne za všetkých okolností. Ženy ho môžu nosiť aj ako batôžtek aj ako kabelku. Určite ho vaša milá ocení s vami na spoločných výletoch, festivaloch a počas letných nočných prechádzok.

Dámský karamelovo červený mestský batôžtek/kabelka - David Jones Zowie

V každej žene je kus elegancie, ležérnosti, vyzývavosti... Podľa príležitosti sa prispôsobí a vy máte možnosť vidieť vždy inú ženu. Rovnako pôsobivá je aj kabelka typu crossbody. Žena ju môže nosiť v ruke, na predlaktí, cez jedno rameno alebo krížom - teda crossbody. Aj vo veľkostiach a tvaroch je výber obrovský. Napríklad módna čierna Carine Sherlyn je veľkým hitom na každodenné nosenie. Pri ceste do práce, do školy, alebo za zábavou ozdobí outfit a pritom poskytne neoceniteľnú službu majiteľke.

Pokiaľ si predsa netrúfnete na darček akým je kabelka, radosť určite urobíte napríklad luxusnou dômyselne riešenou peňaženkou PARIS od značky LOREN. Tieto nádherné peňaženky urobia každej žene neoceniteľnú službu ako praktický pomocník, ale tiež aj ako doplnok ku kabelke.

Pokiaľ je športový štýl blízky vašej partnerke, tak pre ňu je práve športová kabelka tá pravá. Či už na prechádzky mestom, s kočiarikom v parku alebo na prechádzkach v prírode, všade môže vyzerať štýlovo. Značka Enrico Benetti zvolila jednoduchý a ľahký duálny dizajn. Táto mäkká camel crossbody kabelka Vám bude vyhovovať každý deň. Použitá koženka je elegantná a príjemná na dotyk. Hodí sa prakticky k všetkým ležérnym outfitom.

Ľahká stredná dámska crossbody kabelka camel - Enrico Benetti Aria