• +420 725 419 680 Po-Pia 9-15 h
  • Facebook

Do mesta, na párty, či na výlet. Vezmite so sebou NEW REBELS z Holandska.

4.2.2019, 12:30

Nechcete chodiť s davom, ale chcete byť originálny a neopozeraný? Nemáte radi mainstreamové veci? Hľadáte bohatý výber športovo elegantných tašiek rôznych veľkostí, farieb, pre ženy aj mužov? Praktické tašky, ktoré Vás nikdy neomrzia, ako stvorené do školy, do práce, pre voľný čas. Zoznámte sa s New Rebels z Holandska.

Je tu začiatok ďalšieho roku, ktorý prináša nové príležitosti. Značka New Rebels nám priamo vyrazila dych novým a štýlovým kúskom v podobe farebného ruksaku New Rebels Genderus. Ideálny spoločník do školy, do práce, na výlet, či prechádzku. Prehliadnite si sami tento skvost, neodtrhnete oči! Farebný moderný ruksak New Rebels Vám isto dobre poslúži na vychádzkách po meste, či pri športovejších akciách. Stredná veľkosť ruksaku Vám umožní uložiť v ňom aj iné veci ako iba doklady. Klopa sa zatvára magnetickým cvočkom vo forme remienku. Hlavné vrecko sa sťahuje šnúrkou a vnútri nájdete ďalšie vrecko v strednej veľkosti so zipsom. Ďalšie vrecko so zipsom je na zadnej strane ruksaku. Zadná strana a dno ruksaku sú polstrované, rovnako ako aj jeho popruhy.

Ľahký originálny farebný ruksak - New Rebels Gabel

Pokiaľ hľadáte taštičku do esta, na párty s priateľmi alebo na prechádzky, unisex taška s pevnejším dnom New Rebels Rebelant a dlhým popruhom vám dopraje komfort po akom túžite. Vďaka originálnej klope, ktorá je na suchý zips a má dve kapsičky na zips, si do nich dáte telefón, peňaženku, kľúče a pár ďalších drobností a môžete vyraziť. Pod klopou nájdete jedno voľné väčšie a jedno hlavné vrecko na zips, vnútri je ďalšie na zips a samozrejmosťou je jedno vrecko na zadnej strane kabelky. V ponuke v troch farebných prevedeniach: béžovej, modrej a sivej.

Unisex látková crossbody taška modrá - New Rebels Rebelant

Ste skôr športový typ ženy a potrpíte si na kvalitnú tašku, ktorú chcete využívať každý deň? Nové látkové kabelky strednej veľkosti New Rebels Brielle sú výbornou voľbou pokiaľ idete do mesta, do školy, či do práce. Hlavné vrecko, v ktorom je ukrytá ešte malá kapsička, je na zips. Na prednej strane sú ďalšie dve vrecká na zips, rovnako ako jedno vrecko na zadnej strane. Ďalšie vrecká nájdete na bočných stranách. Tieto sa zapínajú na magnetický cvoček. Taška má odnímateľný popruh, takže sa dá nosiť v ruke, tak cez rameno, alebo aj ako crossbody.

Moderná látková športová červená taška - New Rebels Brielle

Pokiaľ potrebujete so sebou prenášať notebook alebo dokumenty, hľadáte jednoduchú a veľkú tašku s popruhom cez rameno, tak vyskúšajte New Rebels Rebelook. Originálna látková kabelka vás nadchne svojou užitočnosťou. Pod klopou na suchý zips s veľkým vreckom je ďalšie voľné vrecko. Hlavná časť sa uzatvára zipsom a delí sa polstrovanou prepážkou, kam uložíte svoj notebook alebo tablet (max. 37 x 25 cm) a bude v bezpečí. Zadná časť brašne má samozrejme ďalšie vrecko na zips, ale hlavne je tiež polstrované! Dno kabelky bude pevnejšie. Popruh je nastaviteľný z oboch strán a čiastočne vypolstrovaný na ramene, aby ste sa cítili pohodlnejšie.

Unisex brašňa cez rameno na notebook červená - New Rebels Rebelook

Pokiaľ so sebou nepotrebujete množstvo vecí, na vaše drobnosti je ideálnou malá, praktická, športová taštička na doklady a v tomto období oceníte aj to, že je nepremokavá. New Rebels Jacob má štyri vrecká, ktoré sa zapínajú pomocou zipsov. Vnútri nájdete kľúčenku a popruh tašky je nastaviteľný. Predná klopa s guľatým logom NR funguje na suchý zips.

Malá športová taška na doklady čierna - New Rebels Jacob

Neoceniteľným a praktickým doplnkom do mesta je ruksak v ktorom môžete pohodlne prenášať všetky školské alebo kancelárske dokumenty. Ruksak New Rebels Rebback je ďalším kúskom, ktorý vám chceme predstaviť. Tento veľký, univerzálny ruksak z kvalitného materiálu, stabilný vďaka pevnejšiemu dnu, ponúka veľký priestor rozdelený polstrovanou prepážkou. Do ruksaku umiestnite notebook (max. 29 x 30 cm). Ruksak je vďaka materiálu odľahčený a Vaše pohodlie je zaručené vystúžením chrbáta aj popruhov. Nastaviteľné popruhy na bokoch umožňujú zmenšenie a zúženie ruksaku. Samozrejmosťou je pútko na prenos v ruke. Na cestovanie, či výlety Vám proste nesmie chýbať! Hlavné vrecko sa zapína zipsom. Ruksak sa dá znížiť pomocou plastovej karabíny.

Jedinečný veľký štýlový unisex ruksak modročierny - New Rebels Rebback

Pokiaľ máte radšej uvoľnenejší outfit alebo ležérny štýl, pričom chcete byť originálna a praktická, dámska látková kabelka New Rebels Mikayla je presne pre vás. Pri prechádzke do prírody s Vaším maznáčikom, alebo aj za zábavou, či na nákupy Vám bude neoceniteľne slúžiť. Má hlavné vrecko na zips a dve ďalšie vrecká na prednej strane na zapínanie sponou. Ďalšie kapsičky má zo strán na magnetický cvoček. Vnútri nájdete ďalšie vrecká na drobnosti. Popruh tašky je tiež nastaviteľný.

Dámska látková crossbody taška čierna - New Rebels Mikayla