S nami na Veľkú noc neplatíte za poštovné - všetky spôsoby dopravy sú teraz zdarma! Tak hurá nakupovať a prajeme krásne Veľkonočné sviatky! 

 

  • +420 725 419 680 Po-Pia 9-15 h
  • Facebook

Kvalitné unikáty, ktoré vám budú slúžiť celý život. To sú české výrobky Kabea.

7.1.2019, 16:15

Za eleganciou a kvalitou netreba chodiť do značkových obchodov alebo do zahraničia a mať plnú peňaženku. Chcete jedinečný kúsok, ktorý vás bude sprevádzať celý život? Kvalitné a ručne šité kožené výrobky z najkvalitnejšej talianskej hovädziny od českého výrobcu Kabea.

Kabelky a peňaženky sú vyrábané z celých kožených dielov, zošívané silónovo-bavlnenou niťou, ktorá má vynikajúcu pevnosť. Všetky spoje, ktoré sú namáhané sú ešte nytované, čím sa zaistí pevnosť. Na zapínanie používame trvanlivé magnetické cvočky. Tieto luxusné unikáty vám budú slúžiť po celý život. Tak sa poďme na niektoré z nich pozrieť.

Majte voľné ruky a kľúče, mobil, alebo peňaženku si dajte doslova "na opasok". Kožené čierne vrecko Greisi Gali je z pravej kože, zapínanie je dojmom remienkov, ale v skutočnosti je na klips a vnútornú časť vypĺňajú dve vrecká. Kvalita spracovania je prvotriedna. Toto vrecko si proste a jednoducho zamilujete.

Pokiaľ nenosíte opasky, alebo máte radšej menšie kabelky v ktorých odnesiete všetky svoje nevyhnutné veci je pre vás pánske čierne kožené etue z hladkej hovädzej kože, s klopou na zámoček a výsuvným uchom. Vnútri tri hlavné priehradky plus jedna priehradka na prednej strane. Ďalšie dve sú na zips. Súčasťou je kožené pútko na ruku pre pohodlné nosenie.

Pre tých, ktorí hľadajú niečo väčšie, vhodné nielen do práce, ale aj na voľnočasové aktivity je messenger Kabea LUXOR. Táto čierna luxusná kožená taška z hovädzej kože ponúka jendo hlavné vrecko s priehradkou na smartphone, perá a karabínku na kľúče. Na prednej strane a vzadu sú ďalšie vrecká. Taška je prešitá silónovou niťou, hrany tašky nie sú nijako farebne upravované, iba hladené voskom. A naviac, na tento luxusný kúsok vám podľa priania vyrazíme iniciálny zadarmo a na tašku poskytneme doživotnú záruku.

K elegantným taškám rozhodne patrí aj kvalitná peňaženka. Kabea peňaženka je vyrobená z tej najkvalitnejšej hovädzej talianskej kože, ktorá j eprešitá silónovou niťou. Hrany peňaženky rovnako ako u tašiek nie sú nijako farebne upravované, iba hladené voskom. Tiež na peňaženku si môžete dať podľa vlastného želanie vyraziť iniciály. Tento luxusný kúsok určite urobí radosť vám, alebo niekomu blízkemu.

Cieľom značky KABEA je vyrábať skutočne čisto prírodné "surové" kvalitné unikáty, ktoré vám budú slúžiť celý život. Preto majú výrobky značky Kabea doživotnú záruku.