S nami na Veľkú noc neplatíte za poštovné - všetky spôsoby dopravy sú teraz zdarma! Tak hurá nakupovať a prajeme krásne Veľkonočné sviatky! 

 

  • +420 725 419 680 Po-Pia 9-15 h
  • Facebook

Kabelky ANNIE CLAIRE

22.10.2018, 12:39

Už ste sa zoznámili so značkou Annie Claire? Spoznajte špičkové kabelky za skvelú cenu. Annie Claire je naša značka, založená bola v roku 2012 u nás na Slovensku. Podľa dátumu vzniku sa jedná o mladú firmu, skupina ich dizajnérov má však s ručnou výrobou doplnkov a spracovaním kože ďaleko viac skúseností ako sa môže zdať, pretože už od roku 1996 totiž pôsobila na trhu pod značkou MK COLLECTION. V rámci tohto biznisu sa výrobcovia venovali predovšetkým spracovaniu kožených výrobkov, pri ktorom zostali aj pri zakladaní značky ANNIE CLAIRE

V súčasnosti sa firma sústredí na výrobu pánskej aj dámskej obuvi a samozrejme kabeliek. Návrhári privádzajú v určitom období na trh aj peňaženky. Veľmi obľúbené sú dizajnové sety skladajúce sa práve z troch spomínaných produktov. Všetok módny tovar je vyrábaný z najkvalitnejších materiálov, ktoré sa na Slovensko dováža až z Toskánska.

Isto vás poteší, že jednotlivé kúsky sa nepripravujú vo veľkom množstve, ale iba v malých sériách alebo niekoľkých kusoch. Vďaka tomu máte pri nákupe kabelky skutočne malú pravdepodobnosť, že sa v blízkej dobe na ulici stretnete s rovnakým modelom. Váš doplnok bude vždy originálny.

Annie Claire svojmi produktmi podporuje Martina Hrnču, úspešného slovenského dizajnéra a módneho návrhára. Značka sa inšpiruje a zároveň zúčastňuje množstva módnych prehliadok, napríklad Brilliant Fashion talent, ktorý sa odohráva v Bratislave, ďalej Brilliant Parfum v Prešove. Annie Claire sa tiež stáva súčasťou známej akcie Prague Fashion Weekend. 

Presuňme sa už k samotným kabelkám. Vďaka špičkovému opracovaniu kože je každý model dokonalý. Kabelky sú vyrábané z kvalitných pevných materiálov, takže skvelo držia svoj tvar. Výrobcovia sa sústredia predovšetkým na modely tašiek, ktoré sa nosia v ruke. Obsahujú pevné vystúžené uši pre pohodlnú manipuláciu. Ich súčasťou je zvyčajne tiež popruh crossbody, ktorý vám umožní nosenie cez rameno alebo na ramene. Vnútrajšok modelov je vždy prepracovaný, v kabelke si ľahko udržíte poriadok.

Každý kúsok kabelky je elegantný, môžete ju nosiť tak do práce, ako aj ju využiť vo voľnom čase. Vďaka precíznemu spracovaniu vám pri stálom noseni kabelka vydrží niekoľko rokov. Poďme si teraz predstaviť konkrétne modely.

 Dámska hladká čierna kabelka so vzorom

Pokiaľ hľadáte originálny, ale univerzálny doplnok, ktorý sa bude hodiť úplne k všetkému, padne vám do oka väčšia čierna kabelka Annie Claire so vzorom. Ide o produkt z novej kolekcie pre jeseň a zimu 2018/2019. Kabelka je zaujímavá vďaka kombinácii dvoch látok, hladkej kože a matného materiálu s kesklými šesťúholníkmi.

Hľadáte doplnok v jednej z najob+úbenejších farieb jesene? Potom sa vám bude isto páčiť vínová kabelka Annie Claire do ruky. Tento doplnok obsahuje niekoľko kapies, jeho súšasťou je aj popruh crossbody. Kabelka je priestorná, skryjete do nej aj ľahší notebook.

Už máte svoju kabelku Annie Claire? Zaobstarajte si nový módny doplnok do nadchádzajúcej sezóny.

Luxusná vínová vzorovaná kabelka do ruky