• +420 725 419 680 Po-Pia 9-15 h
  • Facebook

Tieto kúsky hlboko do skrine neukrývajte, vynosíte ich na jeseň!

5.9.2018, 09:51

Je tu september, pomaly na scénu nastupuje jeseň. Než začnete šatníkovú čistku, prečítajte si náš článok, ktorý vám poradí, aké kúsky oblečenia a doplnkov ešte minimálne na jeseň ponechať v šatníku.

Sieťovina a polopriesvitné materiály

Jedným z hlavných materiálov, ktorý dominuje jesennej kolekcii, je sieťovina. S končiacim letom ju nemusíte odkladať. Pod sieťku sa vám budú hodiť ako klasické tričká, tak aj upnuté roláky s dlhým rukávom. Nebojte sa ani dlhšej sieťoviny s motívmi, ktorú môžete prehodiť cez ľubovoľný top a džíny.

Sieťovinou to nekončí. Na jeseň budú frčať vlastne všetky polopriesvitné materiály. Vstvené topy, predmety s krajkami a ďalšie. Hodiť by sa vám mohlo napríklad Módna dámska krajková listová kabelka marhuľová, ktorého farba krásne ladí s jesennou náladou. Listovú kabelku môžete vzužiť jednak na sezónu plesov, ale tiež ju môžete zladiť spolu s ľahkým kabátikom a teniskami, krajka mu dodáva na neformálnosti a skvelom vzhľade.

Vrstviť sa dá vždy 

Vzdušné tielka alebo snáď rozovláte sukne? Pokiaľ tieto kúsky šikovne skombinujete s teplejšími vrstvami, môžete ich hrdo naďalej nosiť. Kontrast ľahkých materiálov s hrubými a teplejšími kúskami vyzerá štýlovo. Trochu extravagancie nikdy neuškodí.

Pokiaľ sa práve chystáte súkať do košele, nechajte ju vytiahnutú a rozopnutú. Zo svojej zásoby si pripravte jeden ľahký kardigan alebo kimono ako hornú vrstvu. Skvelo budú tieto kúsky vyzerať s remienkom. V prípade chladnejšieho počasia sa nebojte navliecť ešte do teplejšej bundičky.

Košele pod letný overal, či šaty 

Že šaty z tenkého materiálu alebo overal na ramienkách patria iba letu? Tentoraz nie! Počas celej jesene totiž máte povolené tieto kúsky ešte nosiť. Ako sa vystrojiť, aby ám nebola zima? Na bielizeň si najprv navlieknite koše+u s dlhým rukávom a na ňu si až potom oblieknite váš ob+úbený letný kúsok.

Sukne s plisovaním 

Skladaná alebo plisovaná sukňa sa vám bude hodiť v každom prípade. Skombinujte ju napríklad s upnutým rolákom alebo ako spodnú vrstvu využijte letné body. Takto zostavený outfit bude najlepšie vyzerať s lodičkami, avšak rovnako štýlovo sa vám môže vydariť kombinácia crossbody a tenisiek. 

Jedinečná dámská crossbody kabelka sivá - Delami Sadie

Lesklé materiály 

Tohtoročná jeseň nepatrí len priehľadným materiálom, skladankám a ďalším vymoženostiam. Svoje miesto v ponuke majú tiež lesklé látkz. Kúsky, ktoré ste skôr vyťahovala možno na večierky, môžete s pokojom nosiť aj za bieleho dňa. Jeseň sa otvára extravagancii a trblietavému šarmu. Návrhári doporučujú lesklý nákup v podobe bomberu alebo peknej kabelky. Tieto doplnky dokážu totiž z jednoducho postaveného outfitu vytvoriť originál. Stačí ich správne skombinovať s celkom.
Využiť tiež môžete službu trblietavých doplnkov. Čo takto šál s trblietkami, ve+ká brošňa alebo mohutné šperky? Okúzlite okolie svojou jedinečnosťou!

Naspäť ku kvetinám 

Návrhári sa tento rok zhodli na tom, že je potreba pripomínať si uplynulé leto aj na jeseň- Preto prichádzajú s novými kúskami, ktoré by ste zrejme hneď zaradili do prázdninovej sezóny. Pokiaľ vám teda v šatníku leží vaša obľúbená kabelka s kvetinami, dlho neváhajte a noste ju teraz. Krásu rozkvitnutej prírody vám rada pripomenie tiež Moderná kvetinová kabelka cez rameno ružová – David Jones Aromik