• +420 725 419 680 Po-Pia 9-15 h
  • Facebook

Kabelka a tenisky: Môžete si dovoliť kombinovať rôzne štýly?

6.8.2018, 09:24

Aspoň jedny tenisky má v botníku asi každý. Pre niekoho sú tieto topánky nevyhnutným základom výbavy. Aký vzťah k teniskám máte vy? Sú pre vás tiež nepostrádateľným kúskom? Prečítajte si, s akými všetkými kabelkami môžete kombinovať tento druh topánok.

Taška do ruky 

Že listové kabelky alebo tašky do ruky sú určené na nosenie len v rámci formálnych príležitostí? Tak to určite nie! Pre voľnočasové využitie by sa vám mohla hodiť Originálna dámska listová kabelka tmavomodrá - Delami D690 v zaujímavom prútenom dizajne. Pôsobí decentne a štýlovo. Do listovej kabelky sa vám vojdú všetky nevyhnutnosti, v prípade potreby k nej môžete pridať retiazku a nosiť ju ako crossbody. Nevyhovuje vám tmavomodrý odtieň? Potom môžete dať prednosť listovej kabelke rovnakého štýlu v módnom khaki odtieni.

S ruksakom 

Tenisky a ruksak budú spolu ladiť v každom prípade, nech už zvolíte akýkoľvek materiál a druh batožiny. Nebojte sa zapátrať po doplnkoch, ktoré sa inšpirovali retro kúskami, tie sú teraz in. K teniskám v neutrálnej farbe alebo červenom odtieni sa vám bude hodiť Originálny dámsky ružový ruksak – Enrico Benetti Moriah. Je priestroný, takže si ho môžete vziať so sebou na akékoľvek dobrodružstvo, ktoré sa nezaobíde bez špeciálnych potrieb. Vďaka kombinácii textilu s nylónom sa ruksak len tak neopotrebuje a zachová si svoj vzhľad aj po častom nosení. Ruksak má niekoľko vreciek, takže si v ňom skvelo udržíte poriadok.

Hľadáte niečo elegantnejšie, čo sa približuje viac ležérnemu štýlu? Tak je pre vás skvelou voľbou Malý originálny batôžtek ružový od obľúbenej značky David Jones. Ten najlepšie padne k bielym teniskám, ale osvieži aj outfit v celkom iných tónoch. Nebojte sa trochu experimentovať. Tento typ ruksakov je možné nosiť v ruke alebo ho zaveste na zápästie. Pre čo najväčší komfort obsahuje batôžtek dva nastaviteľné popruhy, ktoré si upravíte podľa seba na mieru. Tento batôžtek môžete vytiahnuť do mesta, na rande, výlet, ale tiež do práce. Ukážte okoliu, že idete s módou. 

Crossbody 

Nemusíte sa obmedzovať. Kabelky s retiezkou, tradičné jednoduché tašky s popruhom alebo dvojfarebné kabelky podobné modelu Štýlová crossbody kabelka bieločierna – David Jones Presley? Všetky tieto typy kabeliek budú vyzerať s teniskami dobre. Spomínaný doplnok dodá vášmu outfitu originalitu. Má jednoduchý, avšak prepracovaný dizajn, ktorý zaujme na prvý pohľad.

Kombinujte 

Čo sa týka tenisiek, neriaďte sa tak úplne pravidlom zhodnej alebo ladiacej kabelky a topánok. Pokiaľ si na nohu obujete tenisky, máte povolené experimentovať. Vrhnite sa po hlave do neónových farieb. Vždy len myslite na to, aby ste to s farebnosťou nepreháňala. Pokiaľ si na nohu obujete žierivé tenisky, už sa oplatí doplniť outfit neutrálnou alebo rovnako farebnou kabelkou. Presne takto postupujte aj na opak.

Dve tašky

Rada by ste si vzala malú kabelku na drobnosti, ale potrebujete so sebou preniesť dokumenty, či počítač? Nebojte sa vyraziť s dvoma rôznymi doplnkami. Jeden môže byť vo viac športovom štýle k teniskám, druhý pokojne formálny.

Aká kabelka bude tvoriť duo s vašimi teniskami?