• +420 725 419 680 Po-Pia 9-15 h
  • Facebook

Kabelky značky Diviley

24.7.2018, 18:18

Preferujete voľnočasový štýl, milujete šport a cestovanie? Potom vás zaiste ohromia produkty značky Diviley. Táto módna firma sa sústredí na výrobu ruksakov, cestovných tašiek, brašní, kabeliek cez rameno a tiež ľadviniek.

Vie kombinovať športové prvky s eleganciou, takže dokáže vykúzliť tašku nielen na výlety, ale tiež do práce. Vďaka čiernemu dizajnu sa batožina Diviley hodí ku každému outfitu. Nech už ste typ businessmana alebo radšej vyrážate von v rifliach, u tejto značky si nájdete to svoje.

Na kabea.sk si zaručene vyberiete svoj nový doplnok. V e-shope si môžete prehliadnuť ponuku veľkého počtu modelov a veľkostí. Materiálovo je najväčší počet tašiek vyrobený z nylónu a textilu, vďaka tomu sú tiež jednotlivé módne kúsky veľmi ľahké. Tašky sa pohodlne nosia, nestrácajú svoju pevnosť a držia tvar. Nenechajte sa zmiasť prvotným celočiernym profilom tašiek. Preskúmajte každý doplnok bližšie, hlavný design tašky dotvárajú nenápadné, ale napriek tomu nevyhnutné, farebné prvky, ktoré dodávajú každému modelu šťavu. Všimnite si tiež veľmi výhodných cien, za ké môžete produkty značky Diviley nakúpiť. V pomere k ich kvalite je nákup nového doplnku skutočne výhodný. Inšpirujte sa našimi tipmi a zaobstarajte si nový ruksak, tašku cez rameno, či iný doplnok značky Diviley. Aké kúsky by sa vám mohli páčiť?

Čierna ľadvinka Diviley Clark

Že už ľadvinky vyšli z módy? Tak to určite nie, naopak sa práve vracajú ako hit sezóny medzi nás. Ľadvinka sa nosí priárne okolo pásu, ale môžete povoliť jej popruh a nosiť ju tiež na ramene. Tento doplnok vám ponúka komfort vo forme mnohých vreciek, vďaka ktorým môžete dať každej veci skrytej v ľadvinke svoje pevné miesto. Naviac si vtaške vďaka vreckám udržíte poriadok. Ľadvinka je novinkou z roku 2015, bude sa vám hodiť predovšetkým ako doplnok pre voľný čas. Nechajte sa vtiahnuť do komfortu ľadviniek, kedy už nebudete musieť nosiť cennosti po vreckách ani sa starať o tašku na ramene.

Čierna taška cez rameno Diviley Cody

Taška Cody je presne tým doplnkom, ktorý môžete využiť v každej situácii. Neurazí v prípade, že si ju vezmete ako batožinu k formálnemu oblečeniu, bude vyzerať dobre ku každému voľnočasovému outfitu. Taška je tiež veľmi výhodnou batožinou vďaka veľkému počtu vreciek. Vojde sa vám do nej menší notebook, dokumenty alebo kniha, fľaša na vodu a základné príslušenstvo. Taška je vyrobená z kvalitného textilu. Vďaka nastaviteľnému uchu sa dá nosiť na ramene alebo ako crossbody. Vhod vám isto príde tiež vystužené krátke ucho, vďaka ktorému môžete tašku nosiť aj v ruke. Obsahuje menšiu prednú a zadnú kapsu na zips, v hlavnej kapse tiež chránenej zipsom sa skrývajú ešte dve ďalšie kapsičky.

Pánsky ruksak čierny – Diviley Paul

Cestujete na krátke služobné cesty a nechce sa vám so sebou ťahať veľké cestové tašky? Tento problém môžete vyriešiť ruksakom, ktorý vám poskytne väčší komfort pri prenášaní a ešte uschová všetku vašu potrebnú výbavu na cesty. Ruksak samozrejme môžete využiť tiež ako batožinu do práce, bude sa vám hodiť aj na výlety vo voľnom čase. Tvoria ho dve priestorné kapsy chránené zipsom a mnoho ďalších kapsičiek. Má nastaviteľné popruhy, ktoré sú naviac pre komfortnejšie nosenie spolu s chrbátom ruksaku polstrované.