• +420 725 419 680 Po-Pia 9-15 h
  • Facebook

Čo ženy najviac a najradšej nakupujú?

5.7.2018, 13:44

Ženy milujú nákupy všetkého možného. Vyrazia s chuťou pre nové plavky na dovolenku, hľadajú, v akom obchode sa nachádza tá najlepšia kabelka na ples a tiež sa plné elánu len tak prechádzajú po obchodnom centre a prehliadajú si nové módne kúsky. Aké predmety dámy nakupujú úplne najviac a pravdepodobne teda aj najradšej?

Oblečenie a doplnky

U žien samozrejme vedie oblečenie. Možno vás prekvapí, že práve to sa najviac nakupuje na internete. Ukázalo sa, že tržby e-shopov s oblečením a doplnkami sú omnoho vyššie na internete ako v kamenných predajniach. Z módy ženy najradšej utrácajú za spodnú bielizeň. Ďalej sa vo veľkej miere kupujú šaty a prirodzene najnovšie hity.

Druhú veľkú kategóriu dámskych zoznamov tvoria kabelky. Podľa výskumov prevádzaných v USA si priemerná žena na inetrnete objedná novú kabelku raz za pol roka, v kamennom obchode si tašku kúpi každá milovníčka módy zhruba trikrát do roka. tiež vás to ťahá k nákupu novej krásky? Na akú letnú novinku si v teraz robíte chúťky?

Keď ešte zostaneme u online nakupovania, prekvapivo sa na internete predá väčšie množstvo topánok ako v kaenných obchodoch. Najviac sa kupujú tenisky obľúbených športových značiek atiež lodičky. Za to môže zrejme fakt, že sa ženy snažia kabelky rovno zladiť s obuvou, a tak spolu s novou taškou hľadajú aj štýlové ladiace topánky. Opäť to všetky nakupujúce tiahne najviac k novinkám a hitom sezóny.

Knihy

V minulom desaťročí boli v kurze hlavne CD, v súčasnosti sa zase nielen k dámskym "must have" vracajú knihy. Frčia samozrejme svetové novinky s ocenením, ale aj staré dobré klasiky. Zatiaľ platí, aspoň teda podľa The New York Times, že ženy majú obľúbené tradičné tlačené verzie kníh, zatiaľčo muži si radšej kúpia novú knižku v pdf podobe. V poslednej dobe sa rozmohol nákup kníh z antikvariátu a dokonca aj výmenné obchody.

Parfémy

Parfémy v nádherných flakonciách s tak dokonalými esenciami. Akú ženu by to nelákalo! U vône platí to isté ako u kabelky. Luxusné značky vedú.

Všetko, čo je v zľave

Tento odstavec nie je treba nijak dlho rozvíjať. Ženy skrátka milujú zľavy. Červené ceduľky, ktoré priamo bijú do očí, nám naznačujú, že kúpou daného predmetu ušetríme. Je dokázané, že všeobecne z vecí, ktoré nakúpime v zľave, máme omnoho väčšiu radosť ako z vytúžených predmetov za bežnúcenu. Je to hlavne vďaka tomu, že po kúpe daného kúsku nemáme výčitky svedomia, že sme zas tak moc utrácali. Veď to predsa bola tá najvýhodnejšia kúpa! Tiež milujete zľavy?

V obľúbených predajniach a overených e-shopoch

Ďalšia zaujímavá otázka by mohla začínať slovo "kde". Kde ženy najradšej nakupujú? Okrem obľúbených kammených obchodov sú v kurze overené e-shopy s pozitívnou odozvou. Kabea.sk vám ponúka komfortné nakupovanie aj potvrdený luxus.