• +420 725 419 680 Po-Pia 9-15 h
  • Facebook

Móda leta 2018

9.5.2018, 18:08

Letné počasie už vonku prevláda, je najvyšší čas začať nakupovať výbavu do teplých slnečných dní. Bez čoho sa v lete nezaobídete? Čo módni guru doporučujú a ako je to s letnými kabelkami?

Biela farba

V čele leta 2018 nestojí sýto ružová ani žltá, všetku pozornosť totž klasickým farbám zobrala žiarivá biela. Je univerzálna, hodí sa k všetkému a ešte vyzerá tak luxusne. Popremýšľajte o bielych nohaviciach, ktoré sú tento rok rozhodne in. Určite by mal váš šatník obsahovať tiež najmenej jednu bielu košeľu. Pasuje k všetkému a vyzerá štýlovo. Pokiaľ sa rozhodnete kombinovať viac bielych kúskov oblečenia, dajte si pozor na materiály a strihy, aby váš outfit pôsobil profesionálne.

Kabelky v tej to farbe samozrejme tiež rozžiaria výklady obchodov. Bielu kabelku môžete kombinovať takmer s každým outfitom. Ide o neutrálny odtieň, takže nebudete mať problém s tým, že by sa bila s inou farbou. Pokiaľ si na čisto bielu netrúfate, vymeňte ju za smotanovú alebo ľahko béžovú farbu. Aj s nimi oslníte. Frčí tiež svetlo priehľadné materiály. Pokiaľ ich dobre skombinujete, zabodujete s nimi.

Mohutné doplnky

Nech už ide o náramky, náušnice alebo napríklad prstene, tento rok rozhoduje veľkosť. Zožeňte si náušnice väčších rozmerov, ktoré sa výborne budú hodiť k minimalistickej kabelke alebo ležérnej bielej košeli.

Strapce

Nosenie strapčekov nezostalo len u sezóny večierkov. Aj leto nabáda k ich nákupu. Strapce sa držia na sukniach a šatách, ale tvoria tiež detaily topov a kabeliek. Čo takto Originálna dámska crossbody kabelka vínová – David Jones Sanna? Táto taška je dôkazom toho, že aj malý doplnok dokáže urobiť z obyčajnej kabelky originál.

Crossbody kabelky

Tašky cez rameno nie sú žiadnou módnou novinkou. Jedná sa o nesmrteľné kúsky. Vďaka ich praktickosti nestrácajú na obľube. Aj toto leto môžete vyberať z nespočetného množstva krásnych kúskov, s ktorými oslníte. Pri výbere sa sústreďte na detaily. Taška opatrená kvetinami alebo zlatým kovaním bude tou pravou voľbou.

 

Sedlové tašky

Kabelky v tvare sedla boli obľúbené v deväťdesiatich rokoch a sú zase späť. Tento typ tašiek sa hodí na každú príležitosť. Urobíte najlepšie, keď si vyberiete kabelku v tématickej farbe a podporíte tak jej celkový dojem. Týmto kabelkám najviac pasujú všetky odtiene hnedej, horčicovo žltá alebo béžová farba.

 

Kabelky okolo pásu

Na našom blogu ste si mohli prečítať článok, ktorý sa venuje ľadvinkám. Tie rozhodne stoja za pripomenutie. Veľkým hitom sa totiž stávajú univerzálne kabelky, ktoré môžete nosiť v ruke, ako crossbody, ale tiež okolo pásu. Na svojej zadnej strane obsahujú pútka, ktorými prevlečiete špeciálny popruh a tašku môžete s radosťou nosiť rovnakým štýlom ako ľadvinku. Tento doplnok sa hodí najlepšie k voľnočasovej móde.

Zvýraznenie pásu

Tento rok sa celkovo preferuje ženský pás. V obchodoch budete objavovať hromadu sukní do pásu, tiež džíny alebo kraťasy s vysokým pásom. Prečo svoj pás nezdôrazniť práve ľadvinkou alebo vyššie spomenutou špeciálnou kabelkou?