S nami na Veľkú noc neplatíte za poštovné - všetky spôsoby dopravy sú teraz zdarma! Tak hurá nakupovať a prajeme krásne Veľkonočné sviatky! 

 

  • +420 725 419 680 Po-Pia 9-15 h
  • Facebook

Ako vyzerať stále štýlovo?

30.4.2018, 08:28

Nemusíte nosiť značky, aby ste vyzerala luxusne a štýlovo. Stačí, keď budete dodržovať pár pravidiel a už nikdy vás nebude trápiť, že niekto vyzerá lepšie ako vy. Čo si obliecť a ako kombinovať outfity s kabelkami?

Správna veľkosť

Sústreďte sa na to, aby vám všetko oblečenie, ktoré nosíte, sedelo. Príliš veľké veci vyraďte. Nenoste ani to, čo je vám tesné. Súčasná móda má síce rada oversize mikiny, či crop topy, ale pamätajte, všetko s mierou! Aj kabelky by mali zodpovedať vašej siluete. Pokiaľ ste drobnejšej postavy, nenoste tašky, ktoré dosahujú rozmerov snáď polovice vašej výšky. Pokiaľ potrebujete mať u seba veľa vecí naraz, voľte radšej dve kabelky. Malinké tašky crossbody sa zase príliš nehodia k vysokým postavám.

 

Farebné ladenie

Čo sa týka fariev, je potreba postupovať striedmo. Najviac honosne vyzerajú farby biela, čierna, sivá, tiež hnedá a odtiene týchto farieb. Dobre sa vám bude obliekať do bežovej. Pokiaľ máte v obľube pravé farby, tak ich noste, ale zachádzajte s nimi opatrne. Najlepšie pôsobia pastelové farbičky v jemnejších odtieňoch.

Chcete vyzerať luxusne? Tak si vytvorte jednofarebný outfit. Ako doplnky voľte strieborné, či zlatisté odtiene. Nezabudnite na kebelku. Tá by v tomto prípade nemala vôbec vyčnievať, práve naopak. Je dôležité, aby splývala s vašou róbou.

 

Vždy čisto a upravene

Nikdy nevychádzajte v špinavom. Skontrolujte, či vaše oblečenie nie je na nejakom mieste ušpinené, ak áno, ihneď ho odneste do práčky a vezmite si niečo iné.

Dbajte tiež na celkový vzhľad oblečenia. Nenoste pokrčené kúsky alebo potrhané doplnky, pokiaľ to teda nie je módnym cieľom. K extravagantnosti pristupujte s rozumom. Je lepšie držať sa klasiky, ako uletieť s nepodareným módnym výstrelkom.

 

Kúzlo v kabelke a doplnkoch

Svoj denný outfit uroobíte výnimočný tým, že k nemu pridáte pekné doplnky. Voľte ideálne sety šperkov, ktoré k sebe štýlom presne pasujú. Na bežné nosenie sa hodia jednoduché šperky, na špeciálne akcie si potom na krk navlieknite pokojne honosný náhrdelník.

Aj kabelka je nesmiere dôležitá. vždy vyberajte správny model k príležitosti. Do práce je vhodné nosiť priestornú kabelku do ruky, vo voľnom čase sa vám bude hodiť pekná menšia crossbody. Určite je dobré sa vybaviť tiež kabelkou pre slávnostné príležitosti. Do vašej tašky by sa mali bez problémov vojsť všetky vaše veci. Nenoste kabelku preplnenú alebo rozopnutú, radšej si vyberte nejakú priestornejšiu.

Lákajú vás experimenty? Tak práve s kabelkou si ich môžete dovoliť. Pokiaľ sa váš denný model zdá byť moc obyčajný, rozbijte ho kabelkou. Zvoľte jej iný odtieň, bez toho aby ste mu podriadila svoje topánky. Nebojte sa tiež siahnuť po zdobených taškách. Veď práve kabelka by sa mala stať vašim najväčším klenotom.