• +420 725 419 680 Po-Pia 9-15 h
  • Facebook

Veľký návrat ľadviniek

23.3.2018, 12:32

Móda je dynamická, neustále sa mení. Každú chvíľu príde svetoznámy návrhár s novým klenotom. Napadlo vás ale niekedy premýšľať nad tým, čo sa v móde opakuje? Už sa vám stalo, že by ste si povedali, to sme nosili zamlada?

Ľadvinka vám umožní mať svoje veci neustále pod dohľadom. Naučíte sa vďaka nej doma ponechávať zbytočnosti. Prečo si neodlehčit svoje batožinu, v ktorom stačí mať schovaných len pár vecí? Pozitívnym bodom je tiež to, že vám ľadvinka uvoľní ruky. Nebude vás bolieť rameno, ani chrbát s ľadvinkou netrpia. A čo je najlepšie? Momentálne budete naozaj in.

Aj keď sa vám nosenie ľadvinky príliš nepozdáva, tomu, že je veľmi praktická sa neubránite. Skúste ju najprv nosiť cez rameno, ako sa nosí kabelka crossbody. Výhodou tejto špeciálnej tašky je to, že má väčšinou veľa vreciek. Každý predmet, ktorý sa vám povaľovali voľne v kabelke môže dostať svoje pevné miesto. Do hlavného vrecka vložte peňaženku, do tej predné mobilný telefón, nech ho máte stále pri ruke. Kľúče stačí vložiť do nejakej menšie vrecká. Aj na iné potreby vám iste v ľadvinke zostane miesto. Cez rameno sa nebojte navliecť aj ľadvinky, ktoré sú primárne určené na zapínanie okolo pása. Takto krátky popruh bude vyzerať pri nosení cez rameno štýlovo.

Menšie ľadvinky vám potom poslúži pre bežné nosenie v páse. A pozor, nemyslite si, že ľadvinky sa drží tvarov z rokov minulých, to určite nie. Zoženiete ľadvinky, ktoré zachovávajú tvary kabelky crossbody. K dostaniu budú dokonca aj multifunkčné kabelky, ktoré majú samozrejme špeciálny opasok na kabelku, ale taky práve crossbody popruh. A ak bude treba, môžete takú kabelku nosiť aj ako listová kabelka.

Z toho dôvodu, že ľadvinky oslavuje veľký návrat, zoženiete na módnom trhu tieto špeciálne kabelky v akejkoľvek farbe. Vyberať budete môcť z mnohých prevedení.

Máte doma starú ľadvinku, ktorú ste nosili za svojej mladosti alebo snáď ľadvinku po rodičoch? Vytiahnite ju z krabice, prišiel jej čas!