• +420 725 419 680 Po-Pia 9-15 h
  • Facebook

Trendy na jar 2018

14.3.2018, 13:32

Zoznámte sa s najväčšími trendmi jari, ktoré onedlho rozžiaria výkladné skrine módnych obchodov. Čo si návrhári vymysleli pre začiatok roka 2018?

Retro štýl

V rámci retro štýlu sa k nám už pred príchodom nového roka dostali legendárne ľadvinky. Tie sa v súčasnosti už nosia, ich vrchol je však očakávaný až s teplejším obdobím, kedy sa praktickosť ľadvinky ešte prehĺbi. Ľadvinkami to však nekončí. Začína frčať takzvaný,, daddy style '', ktorý skrýva hneď niekoľko výstredných kúskov. Číslom jedna budú vyťahané košele rôznych farieb. A nielen tie, oversize mikiny začnú byť ešte viac oversize. Na trhu narazíte tiež na vetrové bundy priamo vražedných farebných kombinácií. Nenájdete tieto módne výstrelky ešte schované hlboko vo svojom šatníku?

Kabelky z "plastu"

Veľmi prekvapivou novinkou sú priehľadné kabelky. Napadlo by vás kúpiť si doplnok z plastového materiálu? Možno ste ani nemali tú príležitosť. Teraz ale budete mať možností ku kúpe viac ako dosť. A pretože priehľadná plastová kabelka, cez ktorú je vidieť celý jej obsah, nie je nijako praktická, budú k zohnaniu modely, ktoré sú z vrchnej časti plastové, ale obsahujú vnútorné farebné nepriehľadné vrecká. Kúpite si takú krásku do vášho šatníka alebo zostanete u tradícií? Najväčšia výhoda týchto trendy kabeliek? Nikdy vám nepremoknú. Plastový materiál nezostane len pri tradičnej priehľadnej variante. Zoženiete aj modely farbené. Narazíte určite tiež na oblečenie v tomto štýle.

 

Od hlavy až k päte v rovnakom

Základným pravidlom módy je kombinovať farby, ktoré sa k sebe farebne hodia. Nikdy by nemalo byť do outfitu volené príliš veľa farieb, aby ste nevyzerali ako pastelkami vymaľovaná. Ako je to ale s tým, keď sa oblečiete len do jednej jedinej farby od hlavy až k päte? Tento rok týmto štýlom dokonca zabodujete. Neznamená to obliecť si len oblečenie rovnakých odtieňov, je potreba zladiť tiež doplnky, samozrejme kabelku a tiež topánky. Hoci sa vám to možno nezdá, rovnako farebné ladenie môže byť veľmi ťažké, čo sa týka módy. Rozhodne nie je na každú príležitosť a ku každému štýlu sa hodí.

Priehľadné oblečenie

Či už si na seba oblečiete priehľadnú sukňu len z tylu alebo zdobený priehľadný top, nesiahnete vedľa. Aj tento rok bude v kurze vrstvenie. A pretože tento štýl vzrastie pravdepodobne s koncom jari a príchodom leta, je nutné, aby vrchné materiály neboli príliš ťažké a aby nezahrievali. Existuje niečo ľahšieho než tyl?

Motýliky

Motýlí vzor ovládol móla svetoznámej akcie Fashion Week v New Yorku. Na vzor motýlích krídel sa zaručene môžete tešiť už teraz. Bude frčať motýlie oblečenie, ale tiež doplnky. Kabelky ozdobia motýlie krídla v 3D prevedení. Určite si kúpu aspoň jednej božskej motýlej kabelky naplánujte.

Ružová a červená farba

Nebýva zvykom, že by v móde určitého obdobia prerazili dve farby, ktoré k sebe neladia. Dnešný rok zaistí veľký zlom. Zaručene medzi nami privítame kúsky červenej nálady a tiež ružové sýte farby. Ružový odtieň priamo šokoval kombináciou s čisto bielou farbou bez jediného čierneho detailu. Trúfnete si zahaliť sa do ružovej farbičky s bielymi doplnkami? Ak nie, nevadí. Máte ešte jednu možnosť u červenej. Z hľadiska červenej privítame najmä jej pastelové tóny. Na jar si iste budete môcť vyberať z tisícky kombinácií červených kabeliek a topánok.