• +420 725 419 680 Po-Pia 9-15 h
  • Facebook

Odštartujte rok 2024 s trendy peňaženkou!

23.1.2024, 13:58

Peňaženka. Spotrebný módny produkt, bez ktorého sa snáď nikto z nás, minimálne z radov žien, nezaobíde. V prípade, že jste jedna zo žien, ktoré budú tento rok peňaženku meniť, poďme si ukázať, aké máte hneď zo začiatku roka možnosti.

Existujú tisíce a tisíce modelov, farieb, veľkostí a vzorov. Väčšina žien si ale nájde tú svoju a potom už nerada mení vyhovujúci kúsok za nový a iný model. Bohužiaľ sa jedná o spotrebný tovar, a či už vám vydrží dlhšiu dobu, pretože je kožená, kvalitná alebo sa s ňou dobre zaobchádza, po určitom čase je potrebné ju vymeniť. V prípade, že budete jedna zo žien, ktoré budú tento rok peňaženku meniť, poďme si ukázať, aké máte hneď zo začiatku roka možnosti.

Začneme farbou.
Rok 2024 vyhrala farba "broskyňová".

Narovinu si povedzme, že nejde o veľmi obľúbenú farbičku, ale prečo to neskúsiť.
Poďme sa tejto farbe aspoň priblížiť a s nehou vytvoriť nový outfit.
Zameniť ju možno ľahko - napríklad za camel model alebo obľúbenú púdrovú. Veľký úspech bude mať také béžová, koňaková či taupe farba.

Všetky ženy chcú kvalitné peňaženky. Také, ktoré vydržia aspoň dva roky. To je tiež doba, za ktorú sa zmenia módne trendy, ale stále je čas z kruhu "v obraze“ nevypadnúť.
Aj keď je to ohrané, ideálnym doplnkom do vašej tašky, kabelky či batohu bude kožený kúsok.

Je to smutné, ale syntetické materiály podliehajú vadám oveľa viac a oveľa skôr ako produkty z kvalitnej kože. Samozrejme s týmto nastáva otázka, ako zohnať peňaženku, ktorá bude kvalitná, ale nie veľmi drahá. Tiež máme každý inú predstavu o "drahej peňaženke". Nechceme ale predsa každý rok utrácať peniaze za ďalšie a ďalšie peňaženky..

Tu si budete musieť sama určiť, či siahnete po kvalitnom výrobku za vyššiu cenu, ktorý vám ale vydrží minimálne dva roky alebo zvolíte syntetiku či látku a zaplatíte "pár eur“ za model, ktorý vám bude slúžiť pár mesiacov. Svetlou stránkou týchto peňaženiek je to, že ich môžete celkom ľahko a rýchlo vymeniť a vyladiť si svoj nový outfit!

Náš eshop ponúka aj pánske peňaženky. Aj tie stoja za to si prezrieť!
Hneď na začiatok roka, sme pridali pár noviniek. :)