S nami na Veľkú noc neplatíte za poštovné - všetky spôsoby dopravy sú teraz zdarma! Tak hurá nakupovať a prajeme krásne Veľkonočné sviatky! 

 

  • +420 725 419 680 Po-Pia 9-15 h
  • Facebook

Kabelky a tašky pre mužov od značky Hexagona

25.6.2018, 08:31

Hľadáte spojenie kvality a luxusu za skvelú cenu? Tak sa zoznámte s Hexagonou. Francúzska značka Hexagona bola založená roku 1996, takže sa v súčasnej dobe môže pochváliť viac než dvadsaťročnou skúsenosťou v obore.

Sídli vo svojom nákupnom dome a stále sa drží aktuálnych parížských módnych tradícií. Cieľom výrobcov bolo poskytnúť širokej škále zákazníkov trendy a zároveň kvalitné kabelky. Od začiatku sa sústredili ako na dámske, tak aj na pánske kabelky.

Kabelky sú vyrábané z kvalitného koženého materiálu, takže vydržia naozaj dlhú dobu. Hexagona sleduje módne trendy, a tak pravidelne obmieňa a aktualizuje svoju ponuku. Našla si miesto na popredných priečkach francúzskych výrobcov kabeliek a aj napriek tomu sa snaží svojim zákazníkom predávať kabelky za veľmi výhodnú cenu.

V súčasnej dobe sa Hexagona môže pochváliť asi dvadsiatimi rôznymi kolekciami kabeliek. Medzi tie najobľúbenejšie patrí rada ROYAL, ktorej heslom je jednoduchosť, čistota tvarov a elegancia. Hneď v tesnom závese je potom kolekcia RALI, ktorá vyniká svojou dvojfarebnou kombináciou.

Hexagona dodáva na trh tiež kvalitné kožené peňaženky. Medzi obľúbené produkty značky patrí tiež kolekcia pánskych pracovných tašiek, ktoré z každého muža urobia pravého businessmana.

Hexagona dodáva svoje produkty do mnohých euopskych štátov, Slovensko nie je výnimkou. Aké modely vám môže ponúknuť e-shop kabea.sk? Poďme sa na niektoré z pozrieť bližšie. Tentoraz si priblížime niečo viac z pánskej kolekcie. 

Luxusná pánska kožená taška cez rameno hnedá Hexagona Eriq

Najprv sa vydáme do sveta voľnočasových tašiek pre mužov. Táto novinka predchádzajúceho roka si ihneď získala na obľube. Vojdú sa do nej všetky nevyhnutnosti, potrebné doklady, mobil, kľúče a napríklad aj púzdro na okuliare. Táto kabelka je vyrobená z hjnedej hovädzej kože najvyššej kvality. Obsahuje dve priehradky. Jednu veľkú na zips a druhú prednú, ktorá je od tej hlavnej oddelená klopou na magnetický cvoček. Súčasťou tašky je samozrejme popruh crossbody, ktorý sa dá nastaviť na ľubovoľnú dĺžku. Táto taška bude vašou dobrou spoločníčkou, nech sa chystáte vydať kamkoľvek. 

Luxusní pánská černá kožená peněženka Hexagona Hestia

V jednoduchosti je krása, to vám dokazuje nielen vizáž tejto čiernej peňaženky. Jej hlavný design tvorí čierna koža s mierne popraskaným efektom. Zapínanie funguje na princípe klasického cvočka. Peňaženka obsahujue hneď dve priehradky na bankovky, ponúka tiež dostatok úložišťa pre všakovaké karty. /kryt kovovým minciam zaistí veľká kapsička zvnútra peňaženky.

Kožená hnědá aktovka Hexagona

Keď už bola o pracovných taškách reč, musí byť aspoň jedna z nich predstavená. Skvelá aktovka z tmavohnedej kože bude skvelým doplnkom pre každý váš pracovný deň. Hlavné vrecko tašky je rozdelené zipsovou prepážkou na dve časti. Okrem hlavného priestoru obsahuje ešte ďalšiu hŕbu vreciek pre udržanie poriadku. Tašku uzatvára magnetická klopa. Aktovka bola vyrobená na nosenie v ruke, obsahuje však pútka na prípadné uchytenie dlhého popruhu.

Už viete aká taška Hexagona obohatí vašu výbavu? Pozrite sa na ďalšie modely tejto značky na našom e-shope kabea.cz